+9999-9999999

Home

Verkrachting sex klaar komende vrouwen

07/01/2018 Comments Off on Verkrachting sex klaar komende vrouwen Manda Esqueda  

verkrachting sex klaar komende vrouwen

Ondertussen werd een badmat in haar mond geduwd, zodat ze niet kon schreeuwen. Ze werd gedwongen om gemiddeld tien keer per dag seks te hebben en werd gevangen gehouden in een vuil kamertje zonder zonlicht.

We werden onderworpen aan zowel fysieke als psychische mishandeling. We konden geen licht zien, geen buitenlucht inademen. Het was niet dat hij ons als slaven deed voelen, we waren echte slaven. Vorige maand werd al-Rihawi samen met enkele handlangers opgepakt.

Onder hen onder meer de dokter die de abortussen uitvoerde. In totaal meer dan , sommige bij vrouwen die al meerdere maanden zwanger waren. Voor haar gevangenschap werkte Rama als een dienster in een Syrisch café. Daar werd ze echter aangesproken door een man, die zei dat hij op zoek was naar diensters voor zijn restaurant in Libanon.

Rama, die haar al jaren door burgeroorlog verscheurde land wilde verlaten, accepteerde het aanbod. Zodra ze aankwam bij het Chez Maurice Hotel wist ze echter dat er iets mis was. Dit was niet het restaurant waar de man over had gesproken. Maar dan was het al te laat. Of ik dat nu wilde of niet. En toen begon hij mij te slaan. Rama hoorde al snel de gruwelijke getuigenissen van haar lotgenoten. Dat ze vastgebonden werden op een tafel in de vorm van een kruis, dat ze geslagen werden met kabels.

Als ze bewusteloos raakten van de pijn, werden ze met een elektrische schok opnieuw bij hun positieven gebracht. Vrouwen die nog maagd waren toen ze hier aankwamen, werden eerst aangerand met een fles. Wie een eis van een klant durfde te weigeren, werd achteraf nog meer geslagen. Er zijn minstens twee vrouwen gestorven in het bordeel.

Hij had de ene vrouw liefst 95 keer geslagen, zei hij vol trots. De 'royal family' verzamelde zich vandaag op het balkon van Buckingham Palace. Voor Meghan Markle de eerste keer, maar de koninklijke kinderen - die zich niet aan de keurige regels houden - stelen de show.

Een parachutist is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt na een mislukte landing bij vliegveld Teuge bij Apeldoorn. Het is niet altijd makkelijk om een relatie te beginnen met iemand die al kinderen heeft. Ester, Marianne en Marieke vertellen hoe zij hun samengestelde gezin laten werken.

Was je vroeger geslaagd, dan sprong je al een gat in de lucht als je naar Renesse mocht. Nou, de huidige generatie kan de hele wereld over. Onderzoekers bekijken of het mogelijk is om met een bloedtest het risico op een vroeggeboorte te voorspellen.

Dit zou de toekomst van de prenatale zorg zeer veranderen. Bij het afscheid van zus Inés gisteren, hebben koningin Máxima en haar familie verschillende popnummers gezongen. Dit werd ook gedaan bij de begrafenis van haar vader Jorge Zorreguieta in augustus Ginger dacht een mooie auto voor haar bruiloft te kunnen lenen, tot ze een mail kreeg van de auto-eigenaar. Die wil de auto niet meer uitlenen om een opvallende reden: Ginger gaat trouwen met een vrouw.

Voor iedereen die wél van pannenkoeken maar níet van dat volle gevoel erna houdt, hebben we goed nieuws. Tess Milne bedacht samen met Optimel een ontbijtrecept voor een heerlijke én gezonde pannenkoek. De Taliban hebben vandaag in Afghanistan een driedaags staakt-het-vuren afgekondigd voor volgend weekend. Dan is het Suikerfeest waarop het einde van de vastenmaand ramadan wordt gevierd. Het was al eerder bekend dat er spin-offs van 'Game of Thrones' in aantocht waren, maar nu heeft HBO dan ook echt een eerste proefaflevering besteld.

Meerdere prominenten uit het vak hielden een speech, maar die van zijn vrouw Amal was toch echt de allermooiste. Met hun strenge blik en ijzeren discipline hielden ze jarenlang politici in het gareel. Maar met oud-kamervoorzitters Jeltje van Nieuwenhoven en Gerdi Verbeet valt heus wel te lachen, zo was gisteren te zien bij 'Jinek'.

Vijf seizoenen, dik duizend afleveringen en ontelbare studiogasten. De Tweede Kamer gaat toch niet onderzoeken of er seksuele intimidatie voorkomt onder parlementariërs en hun medewerkers, omdat "een groot deel van de fracties" niet wil meedoen.

.

Bossex sex markt


verkrachting sex klaar komende vrouwen

Ondertussen werd een badmat in haar mond geduwd, zodat ze niet kon schreeuwen. Ze werd gedwongen om gemiddeld tien keer per dag seks te hebben en werd gevangen gehouden in een vuil kamertje zonder zonlicht. We werden onderworpen aan zowel fysieke als psychische mishandeling. We konden geen licht zien, geen buitenlucht inademen. Het was niet dat hij ons als slaven deed voelen, we waren echte slaven.

Vorige maand werd al-Rihawi samen met enkele handlangers opgepakt. Onder hen onder meer de dokter die de abortussen uitvoerde.

In totaal meer dan , sommige bij vrouwen die al meerdere maanden zwanger waren. Voor haar gevangenschap werkte Rama als een dienster in een Syrisch café. Daar werd ze echter aangesproken door een man, die zei dat hij op zoek was naar diensters voor zijn restaurant in Libanon. Rama, die haar al jaren door burgeroorlog verscheurde land wilde verlaten, accepteerde het aanbod. Zodra ze aankwam bij het Chez Maurice Hotel wist ze echter dat er iets mis was. Dit was niet het restaurant waar de man over had gesproken.

Maar dan was het al te laat. Of ik dat nu wilde of niet. En toen begon hij mij te slaan. Rama hoorde al snel de gruwelijke getuigenissen van haar lotgenoten. Dat ze vastgebonden werden op een tafel in de vorm van een kruis, dat ze geslagen werden met kabels. Als ze bewusteloos raakten van de pijn, werden ze met een elektrische schok opnieuw bij hun positieven gebracht. Vrouwen die nog maagd waren toen ze hier aankwamen, werden eerst aangerand met een fles.

Wie een eis van een klant durfde te weigeren, werd achteraf nog meer geslagen. Er zijn minstens twee vrouwen gestorven in het bordeel. Hij had de ene vrouw liefst 95 keer geslagen, zei hij vol trots. De 'royal family' verzamelde zich vandaag op het balkon van Buckingham Palace. Voor Meghan Markle de eerste keer, maar de koninklijke kinderen - die zich niet aan de keurige regels houden - stelen de show.

Een parachutist is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt na een mislukte landing bij vliegveld Teuge bij Apeldoorn. Het is niet altijd makkelijk om een relatie te beginnen met iemand die al kinderen heeft. Ester, Marianne en Marieke vertellen hoe zij hun samengestelde gezin laten werken. Was je vroeger geslaagd, dan sprong je al een gat in de lucht als je naar Renesse mocht. Nou, de huidige generatie kan de hele wereld over. Onderzoekers bekijken of het mogelijk is om met een bloedtest het risico op een vroeggeboorte te voorspellen.

Dit zou de toekomst van de prenatale zorg zeer veranderen. Bij het afscheid van zus Inés gisteren, hebben koningin Máxima en haar familie verschillende popnummers gezongen. Dit werd ook gedaan bij de begrafenis van haar vader Jorge Zorreguieta in augustus Ginger dacht een mooie auto voor haar bruiloft te kunnen lenen, tot ze een mail kreeg van de auto-eigenaar.

Die wil de auto niet meer uitlenen om een opvallende reden: Ginger gaat trouwen met een vrouw. Voor iedereen die wél van pannenkoeken maar níet van dat volle gevoel erna houdt, hebben we goed nieuws. Tess Milne bedacht samen met Optimel een ontbijtrecept voor een heerlijke én gezonde pannenkoek. De Taliban hebben vandaag in Afghanistan een driedaags staakt-het-vuren afgekondigd voor volgend weekend. Dan is het Suikerfeest waarop het einde van de vastenmaand ramadan wordt gevierd.

Het was al eerder bekend dat er spin-offs van 'Game of Thrones' in aantocht waren, maar nu heeft HBO dan ook echt een eerste proefaflevering besteld. Meerdere prominenten uit het vak hielden een speech, maar die van zijn vrouw Amal was toch echt de allermooiste. Met hun strenge blik en ijzeren discipline hielden ze jarenlang politici in het gareel. Maar met oud-kamervoorzitters Jeltje van Nieuwenhoven en Gerdi Verbeet valt heus wel te lachen, zo was gisteren te zien bij 'Jinek'.

Vijf seizoenen, dik duizend afleveringen en ontelbare studiogasten. De Tweede Kamer gaat toch niet onderzoeken of er seksuele intimidatie voorkomt onder parlementariërs en hun medewerkers, omdat "een groot deel van de fracties" niet wil meedoen.

.


Neukende jongens sex op zijn hondjes


Zo gezegd zo gedaan. Ik ijverig met zijn lul aan de gang en na een vijftal minuten en stilstaand voor een stoplicht komt hij schreeuwend van genot klaar in mijn mond. Hoor ik boven mij plots een hels applaus en gejoel!

Blijken wij stil te staan naast een volle bus met opgeschoten jongeren, die mijn blowjob met een mengeling van leergierigheid, verbazing en enthousiasme hadden gevolgd! Ik kon wel door de grond zakken, onderwijl het warme witte zaad uit mijn mondhoeken vegende en doorslikkende. Allemaal wel redenen, dat ik mij vaak qua kleding graag aanpas aan deze situatie. Immers het is toch geweldig te mogen horen en zien aan bewonderende blikken, dat je er nog steeds mag zijn?

Mijn man vind het eveneens geweldig als ik een kort jurkje aantrek en de lingerie thuis laat als we samen op pad gaan. Hij geniet dan met volle teugen als we gezamenlijk wandelen en de forse borsten , welke de vrijheid dan hebben gekregen, alle kanten op zwiepen in het korte jurkje met een V-hals.

Regelmatig zie ik ook kerels bewonderend naar mij kijken en mij met hun ogen volledig uitkleden. Het spannendste vind ik nog wel, dat de jurkjes vaak maar net tot over mijn billen vallen. Heerlijk het frisse windje, wat langs mijn altijd kaalgeschoren vagina en nog strakke schaamlippen blaast.

Je moet die kerels dan zien kijken! Ik heb het meermalen meegemaakt dat de wind de baas was, maar over het algemeen is het enkel heerlijk sexy en opwindend voor alle partijen! Kort jurkje, wat maar net mijn vagina aan het daglicht kon onttrekken met autorijden en omdat het een warme dag was alle lingerie maar weer eens thuisgelaten.

Het middelste deel van de autorit vanuit het zuiden van het land, gaat voor een klein deel door een prachtig maar relatief rustig en verlaten bosgebied. Maar geen nood, daar heb je toch een telefoon voor toch?! Daar sta je dan midden in de nacht. Na een 10 minuten te hebben stilgestaan en het ook inmiddels wat koud te hebben gekregen, zie ik in de verte een auto aankomen.

Gelukkig viel mijn verschijning op en naast mij stopt een auto met daarin drie voorkomende jongelui van een jaar of Iets vooroverbuigend over het autoraampje zie ik voor mij verbaasde gezichten en ook hier weer bewonderende blikken gericht op mijn welgevormde boezem die nog wat prominenter zichtbaar is door de voorovergebogen houding. Na de situatie te hebben uitgelegd koppelen de jongens mijn auto achter die van hen en sleepten mij zoals beloofd naar een garage. Na een 10 minuten, draaien we een prachtige oprijlaan op en rijden door naar het schitterende landhuis met daarnaast een garage.

We stappen allen uit en de jongelui duwen de defecte auto de inmiddels helverlichte garage in. Wat ik mij echter in het geheel niet realiseerde was, dat door het vele sterke tl-licht ik vrijwel in mijn blootje voor hun stond. Het licht drong moeiteloos door de dunne stof heen en daarmee kregen de knapen prachtige contouren te zien van stevige forse borsten , rank lichaam en geschoren vagina met uitnodigende schaamlippen. Mij viel het zoals gezegd niet op, maar de heren wel, want ze kwamen steeds dichter voor mij staan.

Ik besloot daarop instinctmatig een stapje achterwaarts te doen, verloor daarbij mijn evenwicht en viel achterover hard op de garagevloer. Daarbij was onbedoeld mijn jurkje omhoog geschoven en lag ik daar dus nu wijdbeens met een kale uitnodigende kut recht voor hen. Meteen vlogen de jongelui op mij af en tot mijn afgrijzen en grote schrik voelde ik, nog bij komende van de pijnlijke val, op zowel mijn borsten als op mijn vagina handen. De jongelui bleven echter wel aardig en beleeft, maar uit de continue betastingen van mijn edele delen was wel duidelijk, dat dit meer was dan enkel de dame weer overeind helpen.

Aan de broeken van de heren was duidelijk te zien, dat mijn sexy verschijning van vrouwelijke vormen ze danig op hol had gebracht. Dit ging zondermeer uitdraaien op of bruut verkracht worden of er maar het beste van zien maken. Ik koos voor de gulden middenweg en liet het eigenlijk maar over mij heen komen. Ik wilde wel nog levend terug naar huis! Immers, volledig alleen met drie sterke jonge kerels in een verlaten garage, wat wil je beginnen als vrouw alleen?

De jongelui kozen voor een directe aanpak. Ik begin haar warme natte spleet te kussen en proef het geil op mijn lippen en begin haar al gretiger te likken. Ze kreunt luid en het duurde maar even of ze kwam luid schreeuwend van genot klaar. Ik duwde mijn tong zo diep mogelijk in haar klaarkomende kut en drink zoveel mogelijk van haar geil.

Dan raak ik haar kittelaar aan en sabbel er even op. Ze is zo geil dat ze in no time weer klaarkomt en nog intenser dan de 1e keer. Even rustig aan nu, hijgt ze dan, dat is lekker. Ik kruip naast haar en tongzoen haar teder.

Ik zit even later naast haar hoofd en ze trekt aan mijn pik. Ze kust mijn eikel en neemt hem dan in haar mond.

Ze sabbelt en likt erop en kneed mijn ballen teder. Ze kijk me aan en vraagt of ik geil ben. Ik knik met mijn ogen dicht en ze vraagt of mijn ballen lekker vol zitten.

Jaah, fluister ik opgewonden, hartstikke vol. Ze trekt sneller aan mijn pik en even later spuit mijn zaad eruit.

Ik kreun luid terwijl ik haar onderspuit en ze wrijft het met haar hand uit over haar buik en gezicht, terwijl ze mij af blijft trekken.

Uitgeput val ik naast haar neer. Ze streelt door mijn haren en kust me teder. We liggen dicht tegen elkaar aan even op adem te komen. Ga je mee douchen, vraagt ze zacht en we gaan uit bed.

In de badkamer doet ze de douche aan en we kruipen er samen onder. Zij wast mijn pik en ik haar reet. Ik streel haar lekkere billen en voel voorzichtig aan haar poepgat en smeer deze in met wat zeep. Ik duw een vinger erin en begin haar kont lekker te vingeren. Jaah, kreunt ze, ga door, dat is pas lekker. Ik douw mijn vinger al dieper naar binnen en vinger haar kont al wilder.

Met mijn andere hand streel ik haar kut en vinger deze dan ook. Ze staat te wankelen op haar benen van genot en komt even later heerlijk klaar. Ik kom overeind en hou haar in mijn armen terwijl zij nageniet. Ik streel door haar haren en kus haar teder. Dan fluister ik in haar oor dat ik naar de wc moet. Moet je plassen, vraagt ze geil en ik knik.

Ik kijk naar haar en spuit dan mijn pis in een dikke straal over haar lieve gezicht. Hmmm, denk ik opgewonden, mijn nette buurvouw is een hele geile slet. Ze spoelt haar gezicht af onder de douche en fluistert dat dat zalig was. Dan neemt ze mijn pik in haar mond en begint me te pijpen. Als mijn pik weer op oorlog sterkte is, draait ze de douche uit en neemt me mee naar de slaapkamer. Ga op de grond liggen, gebiedt ze.

Ik ga liggen en zij komt boven me staan. Ik kijk zo in haar wijdopen staande kut. Langzaam zakt zij omlaag en zakt met haar zeiknatte scheur in een vloeiende beweging over mijn dikke pik.

Ik zit tot aan mijn ballen in haar soppende kut. Langzaam begint ze op en neer te wippen en kijkt me geil aan. Ohh, zegt ze opgewonden, wat een lekkere dikke pik heb je toch. Ik streel haar tieten en dikke buik terwijl zij mij neukt.

Ik lig te kreunen op bed en begin ook te stoten. Ik grijp haar mollige dijen beet en streel deze terwijl ik haar al wilder neuk. De vijf verwittigden de politie, die even later binnenviel en de andere slachtoffers bevrijdde. In totaal ging het om 75 vrouwen, sommigen onder hen zaten al meer dan vier jaar gevangen. Rama doet nu voor het eerst haar verhaal. Toen we geslagen werden, smeekte ik God om hulp.

Mijn folteraar riep dan gewoon terug dat God me niet zou komen redden om me vervolgens nog meer, nog harder te slaan. We konden het woord Allah niet meer uitspreken, zelfs niet in ons hart.

De Syrische vrouw vertelt onder meer dat ze geslagen werd met kabels en een elektrische matrak. Ondertussen werd een badmat in haar mond geduwd, zodat ze niet kon schreeuwen. Ze werd gedwongen om gemiddeld tien keer per dag seks te hebben en werd gevangen gehouden in een vuil kamertje zonder zonlicht. We werden onderworpen aan zowel fysieke als psychische mishandeling. We konden geen licht zien, geen buitenlucht inademen. Het was niet dat hij ons als slaven deed voelen, we waren echte slaven.

Vorige maand werd al-Rihawi samen met enkele handlangers opgepakt. Onder hen onder meer de dokter die de abortussen uitvoerde. In totaal meer dan , sommige bij vrouwen die al meerdere maanden zwanger waren.

verkrachting sex klaar komende vrouwen

Escort in overijssel sexfeest agenda


Ik heb het meermalen meegemaakt dat de wind de baas was, maar over het algemeen is het enkel heerlijk sexy en opwindend voor alle partijen!

Kort jurkje, wat maar net mijn vagina aan het daglicht kon onttrekken met autorijden en omdat het een warme dag was alle lingerie maar weer eens thuisgelaten. Het middelste deel van de autorit vanuit het zuiden van het land, gaat voor een klein deel door een prachtig maar relatief rustig en verlaten bosgebied.

Maar geen nood, daar heb je toch een telefoon voor toch?! Daar sta je dan midden in de nacht. Na een 10 minuten te hebben stilgestaan en het ook inmiddels wat koud te hebben gekregen, zie ik in de verte een auto aankomen. Gelukkig viel mijn verschijning op en naast mij stopt een auto met daarin drie voorkomende jongelui van een jaar of Iets vooroverbuigend over het autoraampje zie ik voor mij verbaasde gezichten en ook hier weer bewonderende blikken gericht op mijn welgevormde boezem die nog wat prominenter zichtbaar is door de voorovergebogen houding.

Na de situatie te hebben uitgelegd koppelen de jongens mijn auto achter die van hen en sleepten mij zoals beloofd naar een garage. Na een 10 minuten, draaien we een prachtige oprijlaan op en rijden door naar het schitterende landhuis met daarnaast een garage.

We stappen allen uit en de jongelui duwen de defecte auto de inmiddels helverlichte garage in. Wat ik mij echter in het geheel niet realiseerde was, dat door het vele sterke tl-licht ik vrijwel in mijn blootje voor hun stond.

Het licht drong moeiteloos door de dunne stof heen en daarmee kregen de knapen prachtige contouren te zien van stevige forse borsten , rank lichaam en geschoren vagina met uitnodigende schaamlippen. Mij viel het zoals gezegd niet op, maar de heren wel, want ze kwamen steeds dichter voor mij staan. Ik besloot daarop instinctmatig een stapje achterwaarts te doen, verloor daarbij mijn evenwicht en viel achterover hard op de garagevloer.

Daarbij was onbedoeld mijn jurkje omhoog geschoven en lag ik daar dus nu wijdbeens met een kale uitnodigende kut recht voor hen. Meteen vlogen de jongelui op mij af en tot mijn afgrijzen en grote schrik voelde ik, nog bij komende van de pijnlijke val, op zowel mijn borsten als op mijn vagina handen. De jongelui bleven echter wel aardig en beleeft, maar uit de continue betastingen van mijn edele delen was wel duidelijk, dat dit meer was dan enkel de dame weer overeind helpen.

Aan de broeken van de heren was duidelijk te zien, dat mijn sexy verschijning van vrouwelijke vormen ze danig op hol had gebracht. Dit ging zondermeer uitdraaien op of bruut verkracht worden of er maar het beste van zien maken.

Ik koos voor de gulden middenweg en liet het eigenlijk maar over mij heen komen. Ik wilde wel nog levend terug naar huis!

Immers, volledig alleen met drie sterke jonge kerels in een verlaten garage, wat wil je beginnen als vrouw alleen? De jongelui kozen voor een directe aanpak. Na dus weer overeind te zijn geholpen, keken ze mij glimlachend en ook bewonderend aan. Ze stapten daarna gniffelden alle drie weer op mij af en trokken voor dat ik het doorhad in één beweging het jurkje over mijn hoofd. Daar stond ik dan op hoge hakjes verschrikt proberende mijn plotselinge en ongewilde naaktheid te verbergen met mijn kleine handen met netjes gelakte rode nageltjes.

Maar nog voordat ik maar enigszins bekomen was, stond nummer één achter me en greep mij vol bij mijn stevige volle borsten en begon deze hartstochtelijk en vol passie te kneden. Nou, dat laatste durfde ik zelfs niet uit pure angst. Na enkele minuten echter begon, hoe vervelend ik het zelf ook vond, mijn lichaam de behandeling wel enigszins op prijs te stellen.

Plotseling bemerkte ik, dat mijn stilte overging in gekerm van opwinding. Ik schrok er zelf nog het meeste van! Maar het gebeurde gewoon spontaan.

De kerels vonden het allemaal prachtig en besloten mij na nog een tiental minuten te verplaatsen. Ik werd vastgegrepen en meegesleept naar de in de hoek staande ronde hooibaal. Ik werd er ruw op mijn rug overheen gelegd en hoorde de kerels zeggen: Mijn lichaam wond zich weer op en het werd er al niet beter op, toen men ook nog mijn clitoris feilloos wist te vinden en mijn vagina langzaam maar zeker klaar maakten om te ontvangen.

Maar eerst verscheen er nog een forse lul voor mijn mond welke met gepast geweld mijn mond werd in geperst. Ik begon niet echt overenthousiast de eikel en zenuwen van de pik te behandelen met mijn zachte warme tong. Hij had best een lange lul, ik schat een centimeter of 27, dus ik was ook nog eens genoodzaakt flink te slikken om het apparaat tot achter in mijn keel te kunnen krijgen. Die van mijn man is namelijk maar 17 centimeter.

Wat dat aangaat had ik al mijn ervaring dus meer dan nodig. En of het nu kwam door de lengte van de door mijn mond razende dolle pik of het enthousiastme van de kerels die mij verder afwerkten, ik begon het eigenlijk ook steeds lekkerder te vinden. Ik wist maar al te goed, het hoogtepunt zal nu niet meer lang weg kunnen blijven.

En inderdaad na een tiental keer mijn gezicht met geweld tegen zijn kruis te hebben gebeukt, verstijfde de pik nog meer en voelde ik deze nog meer opzwellen. Met mijn gezicht nog volledig tegen zijn kruis, werden wel een achttal ladingen warm wit zaad diep mijn keel in geschoten. Zoveel zaad had deze jonge gast, dat ik het niet allemaal in één keer meer kon verwerken en al proestend moest voelen en toestaan dat een deel van het warme glibberige zaad als een sliert door mijn neus naar buiten werd gespoten.

Ze maakten me los en moest mee komen naar een lage werkbank. Ik had weer geen idee, wat ze met me gingen doen, maar veel goeds kon het vast niet betekenen.

Ik moest voorover op de werkbank gaan liggen, met gespreide benen en staand op de grond met mijn hoge hakjes. Nummer twee liep om naar de andere kant en propte net als zijn maat zijn gelukkig wat kleinere penis in mijn mond. Deze kon ik tenminste wel handelen! Al pijpend voelde ik plots een paar handen op mijn stevige billen geplaatst en winst instinctmatig nu wordt ik ook nog eens doggystyle genomen.

Ruw werd deze vervolgens ritmisch grof hard mijn kut in en uit gestoten en mijn billen voelde ik daardoor alle kanten op ketsen en warm en mogelijk zelfs ook rood worden door zoveel geweld. Daarbij was het ook nog eens zo, dat ook deze lul van stevig formaat moet zijn geweest, want ik voelde mijn darmen bij elke ruwe beuk tegen mijn billen zowat mijn mond uitkomen.

Mijn folteraar riep dan gewoon terug dat God me niet zou komen redden om me vervolgens nog meer, nog harder te slaan. We konden het woord Allah niet meer uitspreken, zelfs niet in ons hart. De Syrische vrouw vertelt onder meer dat ze geslagen werd met kabels en een elektrische matrak.

Ondertussen werd een badmat in haar mond geduwd, zodat ze niet kon schreeuwen. Ze werd gedwongen om gemiddeld tien keer per dag seks te hebben en werd gevangen gehouden in een vuil kamertje zonder zonlicht. We werden onderworpen aan zowel fysieke als psychische mishandeling. We konden geen licht zien, geen buitenlucht inademen. Het was niet dat hij ons als slaven deed voelen, we waren echte slaven. Vorige maand werd al-Rihawi samen met enkele handlangers opgepakt. Onder hen onder meer de dokter die de abortussen uitvoerde.

In totaal meer dan , sommige bij vrouwen die al meerdere maanden zwanger waren. Voor haar gevangenschap werkte Rama als een dienster in een Syrisch café. Daar werd ze echter aangesproken door een man, die zei dat hij op zoek was naar diensters voor zijn restaurant in Libanon. Rama, die haar al jaren door burgeroorlog verscheurde land wilde verlaten, accepteerde het aanbod. Zodra ze aankwam bij het Chez Maurice Hotel wist ze echter dat er iets mis was. Dit was niet het restaurant waar de man over had gesproken.

Maar dan was het al te laat. Of ik dat nu wilde of niet. En toen begon hij mij te slaan. Rama hoorde al snel de gruwelijke getuigenissen van haar lotgenoten. Dat ze vastgebonden werden op een tafel in de vorm van een kruis, dat ze geslagen werden met kabels. Als ze bewusteloos raakten van de pijn, werden ze met een elektrische schok opnieuw bij hun positieven gebracht. Vrouwen die nog maagd waren toen ze hier aankwamen, werden eerst aangerand met een fles.

verkrachting sex klaar komende vrouwen


Scroll to Top