+9999-9999999

Home

Sperma in kut meesteres thuis

22/01/2018 Comments Off on Sperma in kut meesteres thuis Curtis Ayers  

sperma in kut meesteres thuis

Dit gaf me nog meer zin. Of misschien was ik alleen maar koppig en wou ik mijn rechten als echtgenoot opeisen? Het werd me al snel duidelijk, dat Sonja niet in haar gewone doen was en ergens door geremd leek te zijn. Ik bedoel, ik wist dat zijzelf nooit het initiatief nam, maar ook dat ze zich normaal toch niet verzette als ik eens een geil ideetje had. Ik ben toch je man? Waar heb je zin in? Ik was heel de dag op mijn werk geweest en bij mijn thuiskomst moest ik nog uitkiezen wat we zouden vreten!

Men zou het al van minder op zijn heupen krijgen! Alhoewel, Sonja was normaal gesproken een goeie huisvrouw. Ze regelde altijd alles perfect, maar nu Ze scheen zoveel berouw te hebben, dat ik erdoor vertederd werd. Ik nam haar in mijn armen en sprak haar zachtjes toe. Voor een keertje is dat toch niet zo erg. Je moet toch al elke dag weer iets anders verzinnen voor het eten. Ik begrijp wel, dat het niet altijd zo gemakkelijk is als het lijkt.

Geef maar wat je nog in huis hebt. Of weet je wat: Maar voordat we gaan heb ik zin in jouw kutje Je hebt geen slipje aan! Dat vind ik wel een leuke verrassing bij mijn thuiskomst. Maar je schijnt toch helemaal niet geil te zijn? Het idee zou niet eens bij me zijn opgekomen. Op dat gebied ben ik altijd nogal simpel geweest. Ik heb altijd gedacht dat een vrouw, die het geluk had met mij de liefde te kunnen bedrijven, geen zin meer zou hebben in een andere kerel.

En toch zeker niet een vrouw, die zo weinig sensueel was als de mijne. Nu ik toch al zover was, liet ik mijn vingers langs haar spleetje glijden. En dat spleetje voelde wel erg kleverig aan. Of in ieder geval toch niet bij mij!

En dat blijft nog zolang nalopen. Jij merkt dat nooit, omdat je me nooit twee dagen achter elkaar neukt. Maar de dag daarna loopt dat nog Vertel je me nu, waar dat geil vandaan komt? Of moet ik de waarheid er uit slaan? Ondertussen stak ik uit woede mijn vingers in haar werkelijk druipende kut. Sonja had nu haar benen gespreid en was zichtbaar opgewonden geworden. Ik gooide haar op de grond, rukte haar benen wijd open en voerde toch uit wat ik van plan was, ik likte aan haar kutje.

Wat tot gevolg had, dat ik dat vreemde zaad oplikte zoals een kat room slurpt. Want aan de specifieke geur en de smaak kon ik vaststellen, dat het inderdaad sperma was. En dat was dus zeker niet van mij.

Toen ik alles had opgelikt, zoog ik ook nog aan haar kutje, alsof ik de laatste resten zaad niet wou missen.

Terwijl ik daar druk mee bezig was, kreunde Sonja hardop. Zo erg wond mijn activiteit tussen haar benen haar op. Tot mijn grote verbazing kwam ze zelfs ongelofelijk snel klaar.

Terwijl ze daar toch normaal gesproken veel meer tijd voor nodig had. Dat was dus lekker geweest, maar daardoor was ik nog altijd niet vergeten, dat mijn echtgenote me had bedrogen. Na enkele weken werdt de afspraak gemaakt dat ze elkaar zouden ontmoeten. Ik vroeg aan me vrouw of ik mee moest gaan ,maar dat had ze liever niet ,. Dit spel wind mij ook altijd op , wetende dat mij vrouw weg gaat en afgeneukt thuis komt terwijl ik er geen invloed op heb IK had een rendevouz hotel voor hen geregeld en ja Toen ze er een poosje was kreeg ik sms met de mededeling dat het gezellig was Na enkele uren kreeg ik sms ik kom nu naar huis HIj wist haar gevoelige plek te vinden en kwam spuitend klaar Ondertussen is dit al meer als een jaar vaste neuk vriend , hij komt af en toe ook hier thuis ook als ik thuis ben.

Er is al veel gebeurd tussen die 2 , we weten ook hoe zijn thuis situatie is en weten ook dat hij zich laat testen net als ons daardoor werdt ik steeds geil met de gedachte dat hij zijn sperma in haar kutje kon spuiten Maar we hebben een afspraak met elkaar dat we nooit gemeenschap hebben zonder condoom , ook niet even er in Nu heb ik met hem ook redelijk wat contact met chat enz. Ik vertelde haar niet dat ik het wist dezelfde week hem nog enkele malen gesproken en vertelde hem dat ik graag foto had waar ze samen op bezig waren en ik vroeg hem een foto te maken als zijn sperma uit haar kut zou lopen , want ik geloofde er heilig in dat de volgende keer weer zonder condoom geneukt zou worden.

Na afloop vroeg ik haar heeft hij je geneukt zonder, daar schrok ze van Na een poosje te staan luisteren wat me erg opwond dat ik het niet zag maar wel hoorde , ging in voorzichtig de kamer binnen.

Sex date groningen dikke tieten natte kut

Mijn vrouw met zaad van een ander Categorie: Mijn naam is Dries, ik ben vijfendertig en nu al langer dan tien jaar getrouwd met Sonja. Ons seksleven stond al op een laag pitje, tot ze me enkele maanden geleden onbewust een nieuw en wel hoogst ongewoon genot liet ontdekken.

Integendeel, ze had het zelfs willen vermijden. Daarbij is Sonja het meest fantasieloze wijf, dat ik ken. Als ik zelf niets zou zeggen of doen, dan zou ze zich gewoon laten dekken als een koe of een varken. Eigenaardig hoe een relatie tegen kan vallen, als men eenmaal getrouwd is. Nooit nam ze eens het initiatief, om onze seksuele relatie wat opwindender te maken. Alles moest van mij komen. Anders was het altijd een saaie boel. Maar toch heeft ze een bepaald temperament.

Want opeens had ze me bedrogen, die feeks! Wie had dat ooit gedacht! Vanzelfsprekend wist ik van niks. Ik was dan ook niet alleen ontzettend boos, maar ook stom verbaasd, toen ik achter haar ontrouw kwam.

Ik had haar niet nagegeven, dat ze zo warmbloedig was. Bijna moest ik haar er ook nog voor bewonderen. En iets later ook nog dankbaar zijn.

Want op die manier ontdekte ik een heerlijke sensatie. Hoe kon ik dan boos op haar blijven? Zoals gezegd, vrijden we niet zo vaak meer samen.

Maar op een bepaalde avond had ik toch weer eens een gekke bui en kreeg ik zin om haar kutje te likken, terwijl we een drankje dronken. Ze verzette zich daar echter tegen, als een maagd die verkracht wordt. Dit gaf me nog meer zin. Of misschien was ik alleen maar koppig en wou ik mijn rechten als echtgenoot opeisen?

Het werd me al snel duidelijk, dat Sonja niet in haar gewone doen was en ergens door geremd leek te zijn. Ik bedoel, ik wist dat zijzelf nooit het initiatief nam, maar ook dat ze zich normaal toch niet verzette als ik eens een geil ideetje had.

Ik ben toch je man? Waar heb je zin in? Ik was heel de dag op mijn werk geweest en bij mijn thuiskomst moest ik nog uitkiezen wat we zouden vreten! Men zou het al van minder op zijn heupen krijgen! Alhoewel, Sonja was normaal gesproken een goeie huisvrouw. Ze regelde altijd alles perfect, maar nu Ze scheen zoveel berouw te hebben, dat ik erdoor vertederd werd. Ik nam haar in mijn armen en sprak haar zachtjes toe. Voor een keertje is dat toch niet zo erg. Je moet toch al elke dag weer iets anders verzinnen voor het eten.

Ik begrijp wel, dat het niet altijd zo gemakkelijk is als het lijkt. Geef maar wat je nog in huis hebt. Of weet je wat: Maar voordat we gaan heb ik zin in jouw kutje Je hebt geen slipje aan!

Dat vind ik wel een leuke verrassing bij mijn thuiskomst. Maar je schijnt toch helemaal niet geil te zijn? Het idee zou niet eens bij me zijn opgekomen. Na een tijdje stopt ze en maakt me benen los van het plafond en maakt ze ze vast aan het bed.

Ze doet haar broek uit en gaat alleen met haar satijnen bloes en pumps boven op me zitten. Me lul verdwijnt langzaam in haar kut en als hij er helemaal in zit begint ze me te neuken terwijl ze met haar handen mijn sperma over me gezicht wrijft Al gauw kom ik voor een tweede keer klaar en spuit ik haar kut vol met zaad Ze komt van me pik af en duwt haar kut in me gezicht Likken slaaf!! Als haar kut schoon is maakt ze me los en zegt ze dat ik naar huis moet gaan. Als ik weer thuis achter me msn zit zegt me meesteres zet het mailtje open en ga naar bed.

Ik doe wat ze zegt en ga naar bed. Ik vraag me eigen af wat me meesteres van plan is maar laat niet merken aan me vrouw.

Als me vrouw een paar dagen naar die sollicitatie gaat komt al gauw me meesteres op me msn Zooo slaaf zegt ze , is die stomme slet van je al naar die sollicitatie? Als ik ja antwoord zegt ze goed zo! Een tijdje hoor ik niks maar na een kwartier zie ik ineens dat me meesteres vraagt of ik haar webcam wil aanklikken. Ik klik op het tekentje en ik zie een bedrijfspand op de achter grond.

Ik zie me meesteres in zwart lerenbroek en een roze leren jasje naar de deur lopen en open doen. Dan zie ik tot mijn schrik mijn vrouw binnenkomen. Me meesteres geeft haar een hand en samen lopen ze naar de andere kant van het pand waar een bureau staat. Me vrouw gaar zitten en ik hoor me meesteres vragen of ze koffie wilt. Ze knikt ja en me meesteres loopt weg. Opeens zie ik dat er getypt word en typt me meesteres “ let maar eens op waar die stomme trut van jou alleen maar goed voor is!

Hij loopt naar mijn vrouw en drukt haar over het bureau met haar kont omhoog. Ik zie haar tegen stribbelen maar ze heeft geen schijn van kans met zo veel mannen. Haar benen worden ook vast gemaakt aan het bureau en ik zie dat 1 van de mannen haar broek open maakt en omlaag trekt. Me vrouw schreeuwt het uit , maar de mannen lachen haar uit en zeggen jaaa schreeuw maar lekker blonde stoep hoer!

Er is toch niemand die je hier hoort haha. De man die haar vast bond haalt zijn lul uit zijn broek en drukt hem voorzichtig tegen haar kont. Zo slet we zullen die hoerenkont van je is lekker door neuken , want je dacht toch niet dat we die af geragde kut van je gingen neuken zeker!!

Ik hoor de vrouw huilen terwijl de man haar in haar kont begint te neuken. Als de man die haar kont neukt dat ziet houdt hij het ook niet meer en spuit hij haar kont vol Hij trekt zijn lul uit haar kont en ik zie dat er nu een andere man zijn pik in haar kont ramt. Terwijl hij haar neukt trekt hij haar blouse open en schieten haar tieten eruit Ik zie haar tieten op en neer stuiteren terwijl ze hard in haar kont geneukt word. Deze man houdt het langer vol en het duurt een hele tijd voordat hij ook zijn zaad in haar kont spuit.

Als hij zijn lul uit haar kont trekt zie ik het sperma eruit lopen.
sperma in kut meesteres thuis

Dit gaf me nog meer zin. Of misschien was ik alleen maar koppig en wou ik mijn rechten als echtgenoot opeisen? Het werd me al snel duidelijk, dat Sonja niet in haar gewone doen was en ergens door geremd leek te zijn.

Ik bedoel, ik wist dat zijzelf nooit het initiatief nam, maar ook dat ze zich normaal toch niet verzette als ik eens een geil ideetje had. Ik ben toch je man? Waar heb je zin in? Ik was heel de dag op mijn werk geweest en bij mijn thuiskomst moest ik nog uitkiezen wat we zouden vreten! Men zou het al van minder op zijn heupen krijgen! Alhoewel, Sonja was normaal gesproken een goeie huisvrouw. Ze regelde altijd alles perfect, maar nu Ze scheen zoveel berouw te hebben, dat ik erdoor vertederd werd.

Ik nam haar in mijn armen en sprak haar zachtjes toe. Voor een keertje is dat toch niet zo erg. Je moet toch al elke dag weer iets anders verzinnen voor het eten.

Ik begrijp wel, dat het niet altijd zo gemakkelijk is als het lijkt. Geef maar wat je nog in huis hebt. Of weet je wat: Maar voordat we gaan heb ik zin in jouw kutje Je hebt geen slipje aan! Dat vind ik wel een leuke verrassing bij mijn thuiskomst.

Maar je schijnt toch helemaal niet geil te zijn? Het idee zou niet eens bij me zijn opgekomen. Op dat gebied ben ik altijd nogal simpel geweest. Ik heb altijd gedacht dat een vrouw, die het geluk had met mij de liefde te kunnen bedrijven, geen zin meer zou hebben in een andere kerel. En toch zeker niet een vrouw, die zo weinig sensueel was als de mijne. Nu ik toch al zover was, liet ik mijn vingers langs haar spleetje glijden.

En dat spleetje voelde wel erg kleverig aan. Of in ieder geval toch niet bij mij! En dat blijft nog zolang nalopen. Jij merkt dat nooit, omdat je me nooit twee dagen achter elkaar neukt. Maar de dag daarna loopt dat nog Vertel je me nu, waar dat geil vandaan komt? Of moet ik de waarheid er uit slaan?

Ondertussen stak ik uit woede mijn vingers in haar werkelijk druipende kut. Sonja had nu haar benen gespreid en was zichtbaar opgewonden geworden. Ik gooide haar op de grond, rukte haar benen wijd open en voerde toch uit wat ik van plan was, ik likte aan haar kutje. Wat tot gevolg had, dat ik dat vreemde zaad oplikte zoals een kat room slurpt.

Want aan de specifieke geur en de smaak kon ik vaststellen, dat het inderdaad sperma was. En dat was dus zeker niet van mij. Toen ik alles had opgelikt, zoog ik ook nog aan haar kutje, alsof ik de laatste resten zaad niet wou missen. Terwijl ik daar druk mee bezig was, kreunde Sonja hardop. Zo erg wond mijn activiteit tussen haar benen haar op. Tot mijn grote verbazing kwam ze zelfs ongelofelijk snel klaar. Terwijl ze daar toch normaal gesproken veel meer tijd voor nodig had.

Dat was dus lekker geweest, maar daardoor was ik nog altijd niet vergeten, dat mijn echtgenote me had bedrogen. Na enkele weken werdt de afspraak gemaakt dat ze elkaar zouden ontmoeten. Ik vroeg aan me vrouw of ik mee moest gaan ,maar dat had ze liever niet ,. Dit spel wind mij ook altijd op , wetende dat mij vrouw weg gaat en afgeneukt thuis komt terwijl ik er geen invloed op heb IK had een rendevouz hotel voor hen geregeld en ja Toen ze er een poosje was kreeg ik sms met de mededeling dat het gezellig was Na enkele uren kreeg ik sms ik kom nu naar huis HIj wist haar gevoelige plek te vinden en kwam spuitend klaar Ondertussen is dit al meer als een jaar vaste neuk vriend , hij komt af en toe ook hier thuis ook als ik thuis ben.

Er is al veel gebeurd tussen die 2 , we weten ook hoe zijn thuis situatie is en weten ook dat hij zich laat testen net als ons daardoor werdt ik steeds geil met de gedachte dat hij zijn sperma in haar kutje kon spuiten Maar we hebben een afspraak met elkaar dat we nooit gemeenschap hebben zonder condoom , ook niet even er in Nu heb ik met hem ook redelijk wat contact met chat enz. Ik vertelde haar niet dat ik het wist dezelfde week hem nog enkele malen gesproken en vertelde hem dat ik graag foto had waar ze samen op bezig waren en ik vroeg hem een foto te maken als zijn sperma uit haar kut zou lopen , want ik geloofde er heilig in dat de volgende keer weer zonder condoom geneukt zou worden.

Na afloop vroeg ik haar heeft hij je geneukt zonder, daar schrok ze van Na een poosje te staan luisteren wat me erg opwond dat ik het niet zag maar wel hoorde , ging in voorzichtig de kamer binnen.

Cardate eindhoven natkutje


Of in ieder geval toch niet bij mij! En dat blijft nog zolang nalopen. Jij merkt dat nooit, omdat je me nooit twee dagen achter elkaar neukt.

Maar de dag daarna loopt dat nog Vertel je me nu, waar dat geil vandaan komt? Of moet ik de waarheid er uit slaan? Ondertussen stak ik uit woede mijn vingers in haar werkelijk druipende kut. Sonja had nu haar benen gespreid en was zichtbaar opgewonden geworden. Ik gooide haar op de grond, rukte haar benen wijd open en voerde toch uit wat ik van plan was, ik likte aan haar kutje.

Wat tot gevolg had, dat ik dat vreemde zaad oplikte zoals een kat room slurpt. Want aan de specifieke geur en de smaak kon ik vaststellen, dat het inderdaad sperma was.

En dat was dus zeker niet van mij. Toen ik alles had opgelikt, zoog ik ook nog aan haar kutje, alsof ik de laatste resten zaad niet wou missen.

Terwijl ik daar druk mee bezig was, kreunde Sonja hardop. Zo erg wond mijn activiteit tussen haar benen haar op. Tot mijn grote verbazing kwam ze zelfs ongelofelijk snel klaar. Terwijl ze daar toch normaal gesproken veel meer tijd voor nodig had.

Dat was dus lekker geweest, maar daardoor was ik nog altijd niet vergeten, dat mijn echtgenote me had bedrogen. Dus begon ik haar opnieuw vragen te stellen. Tot ze uiteindelijk in tranen uitbarstte. Dat is het belangrijkste niet. Zeg me dan alleen maar, wanneer hij terug komt. Wees maar niet bang, dat ik hem zal vermoorden of zo. Ik zal zelfs op het normale tijdstip naar huis komen. Je mag die vent blijven ontvangen. Maar dan op een voorwaarde: Zij zorgde ervoor, dat ze vlak voordat ik thuis kwam geneukt had met haar minnaar en dat die zijn ballen leeg had gespoten in haar kutje.

En ik genoot, door de nog warme restanten van zijn zaad op te likken en uit haar kut te zuigen. En zijzelf genoot daar elke keer ook behoorlijk van.

Eigenaardig genoeg kwam het nooit bij me op om mijn eigen zaad uit haar te likken als ik Sonja zelf had geneukt. Hij had haar eens gevingerd op zijn kantoor, terwijl zij hem aftrok, zegt ze..

Zijn geile kerst sletje laat zich graag neuken en filmen tegelijk. Ze ontmoeten elkaar in het park. Hij neukt haar en als hij klaarkomt, spuit hij haar kutje vol zaad.

Sletje met bruin haar laat haar kutje vingeren door hem. Handyman laat een brunette aan zijn lul kluiven en spuit haar kutje vol. Jonge Ivana stelt haar anus beschikbaar voor hardcore seks. Twee hete neuksletjes voor heandyman. Asian girl in auditie geneukt door grote negerlul. Veel vrienden in het verleden hadden mij gevraagd of ze al of nie tegen betaling met haar mochten neuken, maar verder had ik het niet laten komen dan een korte affaire met mijn vriend Jean Pierre uit Antwerpen.

Handyman geeft een sexy blondje een kutje vol zaad. All models are 18 years or above. Geen plekje vergat ik, Meesteres spreidde zelfs Haar benen iets meer zodat ik Haar lipjes ook heerlijk kon insmeren. Door het zachte gekreun van Meesteres bleef ik langer op dat gevoelige plekje smeren totdat Meesteres mij liet stoppen.

Nu moest ik de tas en de koffer mee naar beneden nemen en de koffer bij de voordeur zetten, de tas moest mee naar de keuken en daar moest ik wachten. Na ruim een half uur kwam Meesteres de keuken binnen. Fantastisch aangekleed en opgemaakt. Spontaan werd ik weer verliefd op deze Goddelijke verschijning. Een zucht van adoratie gleed over mijn lippen. In Haar hand droeg Zij een kokervormig pakket in cadeaupapier. Een klein vloerkleed van wol.

In het zakje zaten 2 hangslotjes en een stalen ketting. Het ene eind van de ketting maakte Meesteres vast aan de handgreep van de oven en het andere eind aan mijn collar. Door het hangslot kon mijn collar ook niet meer af.

De voorraadkast ging op slot en uit een kast werden 2 stalen bakken gepakt. Het toilet was ook geen probleem om te bereiken en meer ketting had ik niet dus een beetje liggen en lopen was mijn weekend bezigheid.

Meesteres pakte de telefoon en even later hoorde ik dat Zij tegen Sam zei dat hij Haar koffer kon pakken, blijkbaar stond Sam al met de auto voor de deur te wachten. De deurbel ging en Meesteres liep naar de deur en deed open. Zittend op mijn nieuwe kleed kon ik de deur niet zien en weer wist ik niet hoe Sam er uitzag.

Wel hoorde ik Meesteres en Sam elkaar begroeten en aan het geluid te horen werd er driftig gekust en zeer intiem. Het geluid van 2 ophitsende mensen maakte mij geil en gelijk begon mijn lul te groeien in de Looker 01, de plug van 12 centimeter in mijn pisbuis gaf niet mee en drukte van binnen tegen mijn lul, alles stond weer strak. Op het parket hoorde ik dat Meesteres naar mij kwam lopen en gelijk zag Zij dat mijn lul stijf was. Meesteres greep mijn zak vast en Haar vingers spanden zich hard om mijn ballen, mijn ogen kneep ik dicht van pijn en mijn ging mond open maar maakte geen geluid.

De lippen van Meesteres voelde ik op mijn mond en Haar tong schoot bij mij naar binnen. Hongerig beantwoorde ik Haar kus en genoot van het samenzijn. Zo snel als de kus begon was het weer afgelopen. Ook haar greep op mijn zak was weg. Een paar passen naar de voordeur Haar laatste geluid en het dichtslaan van de voordeur het eerste moment van besef dat Meesteres weg was met Sam en ik hier tot zeker zondagavond alleen was. Langzaam drong het tot mij door, 48 lange uren alleen, met water en hondenvoer en de stilte om mij heen.

Hoelang ik zo gestaan heb weet ik niet meer maar het had lang geduurd. Nu pas drong het tot mij door dat ik ook had staan huilen, heel stil, staand, huilend. Mijn ogen branden en mijn wangen waren nat, aan mijn kin hingen nog druppels en de druppels die op mijn borst waren gevallen, waren langzaam naar mijn voeten gedropen en hadden een klein plasje op de grond gemaakt. Vermoeid van de emoties viel ik in slaap. Het was donker toen ik wakker werd, koud had ik het niet want Meesteres had de verwarming aan gelaten.

Honger had ik wel maar zin in hondenvoer niet, dus nam ik een veel water uit de stalen bak welke ik 2 keer bijvulde. Even keek door het keukenraam de tuin in maar daar was het aarde donker. Naar buiten kon ik wel, de deur was niet op slot, maar veel behoefte had ik er nu niet aan. Op de klok kijkend zag ik dat het al Voorzichtig begon ik mezelf voor te stellen waar Meesteres nu was met Sam.

Misschien zijn Meesteres en Sam al uitgegeten in het restaurant en liggen licht beschonken in de hotelkamer te neuken. Zijn harde pik in Haar natte verlangende kut. Elkaar intens kussend, strelend, likkend en wie weet wat nog meer.

Ondanks dat ik er niets mee kon begon mijn pik te groeien in de kooi en wel zo erg dat het vlees tussen de tralies uitpuilde. Vreselijk geil was ik geworden aan de gedachten aan Meesteres en Sam en zo frustrerend was het dat ik niets met mijn stijve pik en mijn geile gevoelens kon. Zou hij Haar diep penetreren? Zou hij Haar ook anaal neuken? Zou Zij hem pijpen en zijn zaad in Haar mond nemen en dat geil kijkend doorslikken nadat Zij er in Haar mond mee gespeeld had.

Het zou niets helpen in mijn beleving. Hard klopte mijn pik in de kooi en het geil stroomde mijn pik alweer uit.

Daar kon ik altijd van genieten. Lekker mijn geil, wat de plug uitstroomde, opvangen en oplikken. Het enige genot wat ik al tijden had. Er kwamen gedachten in mij op wat ik zelf kon doen om toch wat te genieten. Nog steeds voor het raam naar de duisternis kijkend begon ik langzaam mijn borstkas te strelen, mijn vingers gleden naar mijn tepels.

Tussen duim en wijsvingers kneedde ik mijn tepels. Zacht begon ik te kreunen en werd steeds geiler. Harder en harder ging ik mijn tepels kneden, knijpen en draaien. Vreselijk geil werd ik ervan. De vingers van mijn rechterhand lieten los en daalden af, strelend over mijn buik naar mijn pik en ballen. De ballen tussen mijn vingers draaien en er ook in knijpend liep ik naar het kleed en knielde erop.

Voorover buigend legde ik mijn wang op het kleed. De vingers van mijn rechterhand gingen verder naar achteren en streelden mijn kringspier die snel warm en open ging staan. Twee vingers gleden naar binnen en ik begon mezelf te penetreren. Wat was dat heerlijk. De prostaat voelde ik gezwollen en hard als een walnoot in mijn endeldarm smekend voor ontlading. De vingers maakten plaats voor mijn duim en zacht masserend voelde ik de sapstroom langzaam op gang komen. De linkerhand liet nu ook mijn tepel los en ging als een kommetje onder mijn pik op het kleed wachten tot er sappen in zouden komen.

sperma in kut meesteres thuis


Scroll to Top