+9999-9999999

Home

Sex met turkse vrouwen op zijn grieks doen

20/12/2017 Comments Off on Sex met turkse vrouwen op zijn grieks doen Svetlana Gurrola  

sex met turkse vrouwen op zijn grieks doen

...

Op kutje spuiten neuken zeeland

Om kwart over zes in mijn kantoor, en als je er niet bent, hoef je niet terug te komen! Hoewel de kinderen mij altijd een glimlach bezorgden had ik de hele middag een somber gevoel en angst voor wat Vardos in petto had.

De middag leek een eeuwigheid te duren voordat de ouders kwamen. Ik had ze wel verteld dat ik nog een gesprekje had met Vardos dus wensten ze me succes en een fijn weekend. Toen ik opgeruimd en geboend had klopte ik om Hij had een groot kantoor met veel vloerruimte.

Het was erg netjes en opgeruimd. Het leven is zo simpel Ilhame. Ik ben de baas en jij hebt een probleem want ik tolereer niet dat er hier gelanterfant wordt. Het kan me niet schelen hoe de vorige baas het deed, dit zijn mijn regels.

Vertel me hoe je me wilt overtuigen om je niet direct te ontslaan? Ik stond als aan de grond genageld door deze donderspeech, ik was moe, ik was gammel van mijn lege maag en nu dit? Ik kon niet bedenken wat ik nu moest zeggen maar ik realiseerde me wel dat ik mijn baan niet kwijt wilde, zelfs niet als Vardos de baas bleef. We hadden het geld te hard nodig. Uiteindeliik kwam er een zin over mijn lippen: Wat heb je mij te bieden, slet?

Of zal ik maar een voorstel doen? Zwijgend knikte ik, mijn hersens waren leeg, ik kon niks bedenken waar hij iets aan zou hebben. Blijkbaar had hij deze reactie verwacht want na mijn knikje deed hij het voorstel waarvan mijn mond openviel.

En als je het niet goed doet dan bel ik je man, want ik ken hem van voetbal, en dan zal ik hem vertellen wat jij hier met mij uitvreet! Ik sloeg mijn handen voor mijn ogen en een gil ontsnapte aan mijn mond. Mijn gedachten begonnen weer te komen nu het duidelijk was dat het hem om sex te doen was en ik er niet aan kon ontkomen.

Mijn verzet was gebroken, ik kon mijn baan niet kwijt en mijn man moest niks weten want dat was nog erger, dan had ik geen leven meer. Ik nam me voor er het beste van te maken. Ik begon me, beschaamd als een puber, uit te kleden. Niemand behalve Ali had mij naakt gezien. Ik had mijn bovenkleren nu uit en hij staarde naar mijn golvende ravenzwarte haar en vervolgens omlaag naar mijn goed gevulde bh. Die gedachte vervulde me met afgrijzen en ik haakte snel mijn bh los en stroopte mijn slipje naar beneden en kwam mijn struikgewasje te voorschijn.

Ik weet dat je geen sex mag overdag dus zal ik je moslimkut met rust laten en behelpen met de rest. Je hebt trouwens prachtige borsten en een mooie ronde reet. Ik moest helemaal vooroverbuigen om zijn broek op zijn enkels te krijgen en stootte met mijn hoofd tegen de harde bobbel in zijn broek. Nu was zijn boxer aan de beurt. Langzaam trok ik het elastiek aan om het over zijn stijve lul te kunnen trekken. Toen dat een keer was gelukt schoof ik ook die naar beneden. Vardos maakte van de gelegenheid gebruik om ook te buigen en mijn lange zwarte haren te grijpen en trok mij langzaam omhoog.

Hij deed me pijn en ik vroeg om los te laten maar hij dirigeerde mijn hoofd tot vlak voor zijn stijve lul. Ali en ik hadden vaak sex, en sex was voor ons synoniem aan neuken. Ik wist niet van andere dingen, behalve dan aftrekken.

Verbaasd over deze wens opende ik mijn mond en Vardos trok nu hardhandig mijn haren naar hem toe zodat mijn mond over zijn pik schoof. Ik, een nette moslima, zat hier met een piemel in mijn mond van een vreemde vent! Gelukkig liet hij nu mijn haren los en kon ik mijn hoofd weer iets terug bewegen. Ik voelde zijn pik in me kloppen en vond het eigenlijk helemaal niet zo erg. Zolang ik maar geen sex had, was het geen zonde. Nu wilde hij toch wat meer actie want ik deed niks, wist ik veel! Vardos pakte mijn hoofd met twee handen beet en kneep zo hard dat ik dacht dat hij mijn kop zou splijten.

Hij trok zijn handen nu aan en zijn pik verdween weer dieper in mijn mond. Hij wachtte even waardoor ik bijna kokhalsde omdat zijn eikel mijn luchtpijp afsloot. Terwijl hij sprak begon hij mijn hoofd snel heen en weer te schuiven over zijn knoertharde pik.

Ik voelde me gebruikt, voor hem was mijn mond een kutje geworden dat heel warm en vochtig verlangde om gevuld te worden met zijn kloppende pik en om aan het eind zijn sperma in uit te spugen. Ik dacht wat teveel vooruit en lette niet op waardoor mijn tanden zijn pik raakten.

Hij gilde, ik schrok en deed snel mijn kaken weer open. Na nog vijf minuten had ik me er al bij neergelegd. Ik zou voor het eerst sperma proeven en niet eens van mijn eigen man.

Dit was de straf voor mijn onachtzaamheid en ik zou hem dragen. Toen stopte Vardos en trok zijn pik uit mijn mond, gevolgd door een hele stroom speeksel, dat langs mijn kin naar beneden drupte. Je weet toch hoe de Grieken sex hebben?

Nog een wonder dat we niet uitgestorven zijn! Ik had geen idee waar hij het over had omdat ik simpelweg de seksuele gewoontes van andere culturen niet ken, maar ik herinnerde me dat hij in het begin zei dat hij mijn kut met rust zou laten.

Ik kan niet tegen pijn! Ik kon niet verder denken want Vardos was al begonnen met de voorbereiding. Ik lag met mijn borsten op zijn bureau en mijn kont en kut staken verlangend naar achter, helaas niet klaar voor penetratie. Ineens voelde ik dat hij wat glibberigs op mijn kontje smeerde, waarschijnlijk olie. Hij liet zijn vinger door mijn bilnaad glijden en stopte bij kontgaatje. Ik sidderde van spanning en verkrampte. Hij duwde voorzichtig met zijn vinger maar mijn sluitspier deed zijn werk te goed.

Hij smeerde er nog meer olie op maar ik voelde niet opnieuw de vinger maar een koud glad object. Hij duwde heel hard tegen mijn kontje aan en ik voelde dat heel langzaam mijn kontje open ging.

Later zag ik dat het ding kegelvormig was met een afgeronde punt. Het ging ook niet echt naar binnen maar mijn kontje ging open, althans zolang hij duwde. Hij zette het ding op het bureau en probeerde weer met zijn vinger. Mijn weerstand was nu gebroken en zijn vinger gleed naar binnen. Ik zuchtte en kreeg een heel onaangenaam gevoel, alsof ik spierpijn in mijn kont had die niet weg wilde gaan.

Vardos begon nu in een rap tempo mijn kont te vingeren. Blijkbaar smeerde hij steeds nieuwe olie op zijn vinger want ik voelde dat het steeds gladder werd en mijn kontje geen weerstand meer bood, hoewel dat rare gevoel bleef. Hoewel ik geestelijk door het hele gedoe vanaf 6 uur behoorlijk in de war was en angstig, reageerde mijn lichaam toch op de sexuele handelingen van deze vreemde man.

Ik had het niet gezegd, misschien schaamde ik me zostraks nog, maar zowel door zijn kordate handelen en het gedwongen pijpen van zijn pik was mijn degelijke Marokkaanse vaginaatje toch wel heel nat geworden en was en groeide mijn verlangen, een verboden verlangen naar een orgasme met mijn baas.

Ik moest de auto naast het hokje neer zetten, en Susan en ik werden gevraagd uit te stappen. Er kwamen in totaal drie grote mannen om ons heen staan, allemaal met een geweer over de schouder. Echte macho-Grieken, in een andere situatie had Susan ze aantrekkelijk gevonden, zeker de leider van het drietal. Ze keken niet al te vriendelijk. Ondertussen bekeken ze Susan van top tot teen, die er nu opeens wel heel luchtig en minimaal gekleed bijstond in haar dunne zomerjurkje. Onze paspoorten hadden we niet bij ons, die lagen in de kluis van het appartement.

We hadden wel onze rijbewijzen meegenomen natuurlijk, maar toen we die lieten zien kreeg ik die terug met een nurks gebaar. We werden allebei zenuwachtig door dit incident. Ik schudde mijn hoofd en zei: Het antwoord was kort en bondig: Koortsachtig dacht ik na hoeveel geld ik bij me had. Maar dat was niet veel, als we gingen eten betaalden we altijd met de credit card dus veel geld hadden we nooit bij ons.

Susan en ik hadden het zweet op ons voorhoofd staan van de stress. Hoe moesten we ons hier uitredden? Toen zag ik de blikken van de drie mannen weer over het lichaam van Susan gaan We zijn fout, want we hebben geen paspoorten bij ons en geld hebben we ook al niet.

Ik zie eigenlijk geen andere oplossing"?. Ondertussen glijden de donkerbruine ogen van de Grieken over het lichaam van mijn vrouw. Ze kijkt even snel blozend naar de leider.

De Grieken nemen ons mee achter hun wachtpost, zodat we niet meer zichtbaar zijn vanaf de weg. De leider gaat voor haar staan en wijst op zijn lippen. Susan gaat op haar tenen en kust hem zachtjes op zijn lippen. De twee anderen zien hoe haar korte jurkje omhoog kruipt waardoor de onderkant van haar billen zichtbaar wordt. We zien hoe de Griek zijn handen langs Susan's heupen laat glijden. Hij streelt haar en trekt haar tegen zich aan.

Ze stopt meteen met hem te kussen. I want to feel your tongue.. Hij trekt haar ruwer tegen zich aan. Dan duwt mijn vrouw zachtjes haar lippen tegen de zijne. We zien hoe hij haar zoent en we zien haar lippen langzaam uiteen gaan. Hij legt zijn hand achter haar hoofd en ze tongen met elkaar. Zijn hand streelt door haar haar en houdt haar tegelijk stevig tegen zijn mond geklemd. Er is geen ontsnappen aan voor haar. Ze staat te tongen met een Griekse militair die ze normaal gesproken heel aantrekkelijk zou vinden.

Hun tongen spelen met elkaar in een langzamerhand geiler wordend spel. Dan stopt hij plotseling. We horen een zacht kreuntje van Susan als zijn lippen de hare verlaten. De andere Grieken grijnzen terug. Opnieuw begint hij haar te kussen. Ze antwoordt nu snel, haar lippen gaan weer uit elkaar en ze tongen weer. Zijn handen glijden naar beneden over haar billen. Langzaam trekt hij haar jurkje wat omhoog en laat zo ons haar billen zien en een stuk van haar witte slipje.

Hij trekt haar onderlichaam tegen het zijne. Mijn vrouw kreunt zachtjes in zijn mond. Dan gaan zijn handen weer omhoog en duwt hij de schouderbandjes van haar jurkje opzij.

De bovenkant van haar borsten wordt zichtbaar. Susan blijft hem tongen alsof ze vastgeplakt zit aan zijn lippen. Dan schuift hij langzaam haar zomerjurkje verder naar beneden. Hij schuift het over haar borsten die langzaam tevoorschijn komen. Dan zien we haar tepels, die hard zijn. Ik loop op hen af, want dit is tegen de afspraak. Hij mocht haar kussen, meer niet! De twee andere soldaten houden me tegen. I think she already likes it.. Machteloos zie ik hoe zijn handen naar de borsten van mijn vrouw glijden.

Hij begint ze te strelen en kneedt zachtjes haar tepels. Ik weet hoe gevoelig haar tepels zijn en hoe zeer dit haar normaal gesproken opwindt. De Griek lijkt dit ook te merken want hij blijft haar 80B tieten kneden en strelen. Inmiddels heeft Susan een hand achter op zijn hoofd gelegd en streelt ze door zijn donkere krullen.

Zijn pet is afgevallen. We horen haar zachtjes kreunen als hij in haar tepels knijpt. Dan zien we hoe hij haar zachtjes achterover in het gras legt. Hij ligt bovenop haar en hij blijft haar tongen en haar tieten strelen.

Hij duwt haar benen uit elkaar en hij ligt er tussen, zijn kleren nog aan. We zien haar witte slipje. Hij draait met zijn heupen tussen haar benen en het lijkt alsof ze zijn lul door zijn kleren heen voelt en dat ze terug duwt.

Ze streelt met haar handen zijn rug en zijn haar. Dan gaat zijn mond naar haar borsten. Hij kust ze, zuigt op haar tepels. Ze legt haar handen boven haar hoofd, in overgave. Hij zuigt aan haar tepels en kneedt ze.

Dan gaat zijn mond naar haar buikje, likt haar navel, passeert dan haar jurkje dat om haar dijen gefrommeld zit en kust de bovenrand van haar slipje. Meteen daarna zien we zijn mond tegen het kruis van haar slipje duwen. Zijn tong schiet tevoorschijn en hij likt over haar slipje. Hij duwt haar slipje iets tussen haar schaamlippen en Susan kreunt weer. Dat is voor hem het teken om langzaam haar slipje van haar dijen te stropen.

Mijn vrouw doet haar benen iets bij elkaar en dan is haar slipje uit. De Griek gaat met zijn tong langzaam omhoog via haar enkel, naar haar kuit en naar haar bovenbenen. Ondertussen duwt hij haar benen verder uit elkaar. Ze ligt nu met haar benen wijd voor hem.

Zijn tong gaat naar de binnenkant van haar bovenbenen en langzaam omhoog. Ademloos kijken we toe hoe zijn tong op weg gaat naar haar kutje. Susan houdt zelf ook haar adem in.

Als zijn tong eindelijk haar kutje raakt kreunen we alledrie, net als Susan. Dan begint hij haar te likken. Dat doet hij kennelijk goed want binnen de kortste keren draait ze met haar heupen tegen zijn tong. We zien hoe ze een hand achter zijn hoofd legt en door zijn haar kroelt en hem harder tegen haar kut drukt. Mijn jarige Nederlandse vrouw wordt gek gelikt door een jonge, Griekse militair onder mijn ogen en de ogen van twee andere soldaten.

We zien hoe hij af en toe zijn tong diep in haar kutje duwt en dan weer op zoek gaat naar haar klitje. Ze maken hun broek los en beginnen hun eigen lul te strelen terwijl ze toekijken hoe mijn vrouw onder de tong van hun collega ligt te kronkelen.

Ik moet toegeven dat ik zelf ook hard wordt door het schouwspel. Dan stopt de Griek met likken en maakt ook zijn broek los. Een grote lul springt tevoorschijn. Susan kijkt er gebiologeerd naar. Susan sluit snel haar benen. Hij duwt haar benen uit elkaar.

I don't take the pill.. I could get pregnant.. Ze blijft zich verzetten. Hij knikt even naar zijn collega's. Een van hen houdt mij in bedwang en de ander pakt Susan's armen.

Hij legt ze boven haar hoofd en houdt ze daar stevig vast. Dan knikt hij naar de leider. Paolo duwt haar benen weer uit elkaar. Susan verzet zich, maar ze is weerloos. Hij pakt zijn grote lul en zet hem tegen haar kutje.

Dan duwt hij zijn grote eikel tussen haar schaamlippen. Ze verzet zich nog steeds maar de twee mannen zijn te sterk. We zien hoe de grote lul van de jonge Griek langzaam in haar dringt. Ze kijkt hem in zijn ogen en kreunt: Hij kijkt haar aan en duwt zijn lul dieper in haar.

En met een harde stoot ramt hij zijn lul helemaal in haar. Terwijl de andere soldaat Susan's armen boven haar hoofd vasthoudt begint Paolo haar te neuken. In een langzaam ritme stoot hij zijn grote paal in en uit.

Hij neukt mijn vrouw met langzame stoten. In en uit beweegt zijn grote paal. Dan kromt hij zijn rug en begint haar borsten te zoenen en te kussen. Hij zuigt een voor een haar tepels in zijn mond. Hij kent al precies haar zwakke punt. Ze zijn nog steeds keihard en al snel horen we Susan, ondanks zichzelf weer kreunen. Ondertussen blijft hij haar neuken. Langzaam gaat zijn mond van haar borsten omhoog, hij likt langs haar hals, langs haar kaak.

sex met turkse vrouwen op zijn grieks doen

...Scroll to Top