+9999-9999999

Home

Seks in natura kalepoesjes

22/12/2017 Comments Off on Seks in natura kalepoesjes Gussie Denault  

.

Spermakut keiharde tiener

Cindy had nog nooit zoveel geld gehad! Max haalde er vier briefjes van vijftig euro uit en gaf die aan Cindy. Anders kost het je een hoop geld en ik houd je aan dit contract!

Max stopte het kistje en de sleutel weer terug en zei: Samen verlieten ze zijn kamer en Max ging naar benden en Cindy ging naar haar kamer om zich klaar te maken voor de stad.

Cindy nam de tram en belde onderweg naar Nathalie haar vriendin. Gezellig shopte ze samen en toen Cindy met Nathalie weer naar huis ging was het meeste geld al uitgegeven.

Cindy ging zaterdag avond uit en gaf het laatste geleende geld uit aan de tram en twee breezers. Zondag ochtend was Cindy al vergeten dat ze geld van Max had geleend.

De week vloog voorbij en de volgende zaterdag ochtend toen Max zat te lunchen en Cindy de keuken in kwam voor haar ontbijt vroeg Max haar om de eerst afbetaling. Cindy schrok heel even! Ze was het compleet vergeten. Ze had belangrijkere dingen aan haar hoofd!

Ik ben zo wel weer weg. Max ging haar kamer in en zag zijn mooie zus bijna naakt in bed liggen. Heb je mijn geld nu wel? Ze kwam overeind in bed en leunde op haar ellebogen en hield haar dekbed met een hand vast zodat haar borsten bedek waren. Haar lange mooie benen waren bloot en Max kon een klein stukje van haar onderbroekje zien. Haar lange haar zat slordig en ze zag eruit alsof ze poseerde voor een seksblaadje. Max werd geil van zijn mooie zus. Hij voelde zijn piemel reageren op haar sexy uitstraling.

Nog nooit was Max zo dicht bij een naakte vrouw geweest als nu bij zijn zus. Cindy geeuwde en hield haar hand voor haar mond waardoor het dekbed wat opschoof en Max een stukje van een van haar blote borsten zag. Max hield zijn adem even in. Cindy was het helemaal niet vergeten maar was eigenlijk niet van plan om die supernerd zijn geld terug te geven! Bij de deur gekomen keek hij nog even om naar zijn mooie zus die nu weer was gaan liggen. De zondag ging voorbij en toen de maandag en dinsdag en Cindy gaf geen geld aan Max!

De volgende zaterdag brak aan en Max klopte weer op de deur van zijn zus. Max ging haar kamer binnen en zag Cindy voor haar spiegel staan. Cindy had alleen haar ondergoed aan.

Ze stond haar haren te kammen voor de spiegel. Ze had een hipster aan met bijpassende Bh. Max staarde naar zijn mooie zus. Wat sta je daar nou te staren man! Zeg wat je wilt en rot op nerd!. Ik wil je er alleen maar aan herinneren dat ik nu al vierhonderdtachtig euro van je krijg! Je krijgt helemaal niets van mij! Zal ik zo wel even aan pa en ma laten lezen! Kijken wat er dan gebeurd! Cindy besefte dat dit niet de bedoeling was!

Pa en Ma waren streng en rechtvaardig en zouden haar dwingen het geld te betalen. Is het echt al zoveel opgelopen? Ik ga mijn krantenwijk lopen! Op zijn kamer ruimde hij zijn spullen op en zette zijn bewakingssysteem aan. Sinds kort had hij een bewegingssensor met de webcam en zijn pc verbonden.

Hij was zo stom gewest Cindy te laten zien waar zijn geld lag en hij vertrouwde haar toch niet helemaal. En haar reactie van daarnet was nou niet echt vertrouwenwekkend! Max ging de gang op en sloot de deur van zijn kamer.

Hij liep de trap af en ging via de keuken naar het schuurtje om zijn fiets te pakken. Cindy had helemaal geen geld op haar rekening. Toch moest ze nu iets doen want als Max naar hun ouders ging met die schuldbekentenis was ze de klos! Cindy hoorde de keukendeur en wist dat Max nu weg was. Ze twijfelde, moest ze dit wel doen?. Cindy stond op en ging naar de kamer van Max. Even stond ze stil op de gang voor de deur van Max kamer.

Aandachtig luisterde ze maar hoorde niets. Cindy opende de kamerdeur en ging naar binnen. Stel je voor dat ze betrapt werd! Cindy zocht even naar de schuldbekentenis maar ze had niet verwacht die te vinden. Max had hem vast heel goed verstopt! Nerveus opende ze de la in het Buro van Max en pakte het kistje eruit.

Snel pakte ze het sleuteltje uit het pennenbakje en opende het kistje. Haar hart bonkte in haar keel. Als haar ouders dit zouden horen! Jezus wat veel geld! Snel telde ze hoeveel geld er wel niet in het kistje zat. Cindy haalde honderdvijftig euro uit het kistje en stopte het snel weer terug in de la.

Dit zou hij vast niet missen! Ook het sleuteltje ging weer in het pennenbakje terug. Even keek ze rond, stopte het geld weg en ging gauw weer terug naar haar kamer. Trillend ging ze op haar bed zitten. Wat had ze gedaan! Ze had geen keus! Max kwam thuis van zijn krantenwijk. Hij zette de fiets in het schuurtje en ruimde zijn tas weer op voordat hij de keuken inging.

Max had honger en smeerde een paar boterhammen en nam die op een bordje mee naar boven naar zijn kamer. Hij ging op zijn bed zitten en zette de tv aan.

Er werd op zijn deur geklopt. De deur ging open en Cindy kwam zijn kamer binnen. Ze zag er weer heerlijk uit. Cindy droeg een kort zwart rokje met daarboven een strak zwart T-shirt en lage zwarte pumps.

Wat zie je er leuk uit zeg! Ach, weet je wat? Geef mij maar gewoon mijn geleende geld en vergeet de rente maar! God wat had zijn zus toch een heerlijke Kont in dat zwarte rokje!

Max had het geld nog in zijn hand. Hij keek ernaar en kreeg een raar gevoel. Cindy had zich zonet vreemd gedragen. Iets klopte er niet! Max zette zijn pc aan. Hij opende de la van zijn Buro en haalde het kistje eruit. Hij opende het kistje met het sleuteltje en telde het geld dat er in zat. Hij miste honderdvijftig euro! Ze had hem gewoon zijn eigen geld terug gegeven! Hij opende het bestand waar de opnames van zijn bewegingssensor in werden opgeslagen. Er was een videobestand opgeslagen.

Hij dubbel klikte erop en dar verscheen zijn zus in beeld! Hij zag hoe zijn zus even zocht naar iets en toen het geld uit zijn kistje pakte! Ze had natuurlijk naar de schuldbekentenis gezocht! Je eigen broer bestelen! Je pikt mijn geld en doet dan alsof je mij terug betaald!

Jij bent echt slecht! Ik heb alles gefilmd! Vanavond laat ik alles aan pa en ma zien! Max greep haar ruw bij haar arm en sleurde haar mee naar zijn kamer. Cindy stribbelde wat tegen maar liet zich toch meetrekken naar zijn kamer. Max klikte op Play en daar verscheen Cindy in beeld. Verslagen staarde Cindy naar het beeldscherm. Zeg het niet tegen pa en ma! Alsjeblieft zeg het ze niet! Jij hebt echt geen respect voor mij! Je besteelt mij en denkt dat ik dat dan gewoon vergeet!

Ik ben geen sukkel! Ik smeek het je! Zeg niets tegen ma en pa! Geef mij een goede reden waarom ik het niet aan pa en ma zou zeggen! Cindy huilde nu en zei: Ik doe alles wat je wilt maar zeg alsjeblieft niets tegen pa en ma! Echt ik doe alles voor je als je maar niet tegen pa en ma zegt! Als je dat liever hebt!

Trek jij je kleren nog uit of moet ik het filmpje aan pa en ma laten zien! Heb je dat liever? Aarzelend trok Cindy haar strakke T-shirt uit en liet het op de grond vallen. Max keek naar de mooie volle borsten van zijn zus verstopt in een bloemetjes Bh. Verlegen keek Cindy naar haar broertje terwijl ze het ritsje van haar rokje open ritste en het rokje op de grond liet vallen.

Cindy had alleen nog haar ondergoed en lage zwarte pumps aan. Max keek bewonderend naar zijn zus. Wat een lekker wijf! Cindy stapte met haar lange benen uit het rokje dat nu naast haar T-shirt lag. Hij kon niet meer wachten. Hij verlangde ernaar haar naakt te zien. Zijn pik was keihard en schreeuwde om aandacht. Cindy schrok van de heftige reactie van Max en ging met haar handen maar de sluiting van haar Bh.

Geroutineerd wipte ze de sluiting open. Cindy hield de Bh met een hand aan de voorkant vast. Ze wilde haar borsten zo lang mogelijk bedekt houden. Toen liet ze de Bh op de grond vallen. Cindy keek hem vreemd aan. Langzaam liet ze nu ook haar hipster zakken. Ze deed een stap opzij en bedekte haar borsten en kruis elk met een hand. Zo is het genoeg? Haal je handen weg! Cindy deed wat hij haar vroeg.

Daar stond ze spiernaakt voor haar jonge broertje! Max knoopte zijn broek open en liet die op de grond zakken.

Zijn onderbroek sprong naar voren nauwelijks in staat om zijn erectie binnen te houden. Max liet nu ook zijn onderbroek zakken en toonde zijn stijve pik aan zijn zus.

Ben jij geil op mij? Cindy had niet verwacht dat Max opgewonden van haar zou worden. Ze had gedacht dat hij boos was en haar alleen maar wilde vernederen. Cindy staarde gebiologeerd naar de grote stijve lul van haar jongere broertje. Het was een fraai exemplaar, groot dik geaderd en zo te zien keihard! Wat heb je nodig. En je kan het in natura betalen. Twijfel niet ik maak he Hoi leuke vrouw, Om met de deur in huis te vallen.

Ik heb ooit een langere relatie gehad ruiling Hoi leuke vrouw, Om met de deur in hui Heb jij, mooie alleenstaande vrouw, altijd al professionele kwaliteit raamfolie bijvoorbeeld tege Heb jij, mooie alleenstaande vrouw, al Alleenstaande vrouw, geen kinderen huisdieren of gekkigheid is opzoek naar woonruimte in of nabij Am Alleenstaande vrouw, geen kinderen huisd Hai ik ben Danny,29 jaar en leuke nette goeduitziende man.

Altijd goedverzorgd en lief karakter. Hai ik ben Danny,29 jaar en leuke nette Is je iPhone, iPad of iPod kapot? Laat hem professioneel maken en betaal in natura. Maar zie je er altijd t Ik heb een leuke iphone 4 16 GB in goede staat geen krasjes oid. Liefst voor een leuk jong slank e Ik heb een leuke iphone 4 16 GB in goede Willen jullie nog meer klanten binnenhalen?

Laat nu zien hoe sexy en geil je bent door Willen jullie nog meer klan Gouden tip gezocht, en wordt beloont met 1 of meerdere heerlijke massages. Al tijden ben ik op zo Gouden tip gezocht, en wordt beloont met Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies.

Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie? Jij nette auto, ik jou Leuk dat je mijn advertentie leest. Echt alles wat je wil Van telefoon witgoed fiets muebels echt voor alle hulp Gewoon echt alles voor vrouwen Ik ben Leuk stadje bezoeken, terrasje.

Lekkere milf zoekt afdak materialen plu Nieuwe spullen aangeboden, betaling in N.

Ook Carla wilde hier niet weg. Ze hadden het net zo leuk ingericht! Mooie spulletjes voor in het huis gekocht en dan het geld wat ze hadden uitgegeven aan de stoffering van het appartement! Samen hadden ze besloten om te proberen hier zo lang mogelijk te blijven wonen.

Deze maand was de huur betaald en Mark zou vast wel snel werk vinden! De dagen verstreken en de maand ging voorbij. Ze leefde zo zuinig mogelijk in hun mooie appartement. Carla wilde naast haar studie gaan werken. Al snel werd duidelijk dat het geld dat zij zou verdienen in mindering op hun uitkering zou worden gebracht.

Het was dus verstandiger om niet te werken zodat ze alle tijd voor haar studie kon gebruiken. Wanhopig zochten ze naar een oplossing voor hun probleem.

De dagen verstreken zonder kans op werk voor Mark. De huur kon die maand maar voor de helft worden betaald. Gelukkig was Meneer Vergeer begripvol. Nadat hij een goedkeurende blik op Carla had geworpen zei hij alle vertrouwen in Mark te hebben. Helaas had Mark de maand erop nog steeds geen werk en kon weer alleen maar de helft van de huur betaald worden.

Mark en Carla deden hun best om zo zuinig mogelijk te leven maar de verzekeringen moesten die maand betaald worden en er was spijtig genoeg helemaal geen geld meer over voor de huur. De begripvolle Meneer Vergeer had die keer wat minder begrip, hij moest per slot van rekening ook elke maand zijn hypotheek en andere kosten betalen.

Door hun tekort zat hij nu ook moeilijker. Hij wierp deze keer meer dan eens een ietwat onbeschaamde begerige blik op Carla. Hij zou het nog drie maanden aankijken maar dan moesten ze toch echt huur gaan betalen! Ook die drie maanden slaagde Mark er niet in werk te vinden. Uit pure armoede had hij zwart werk geaccepteerd en waste af in een dubieus restaurant.

Helaas was het geld wat hij er verdiende niet voldoende om het benodigde geld bij elkaar te sprokkelen. Gefrustreerd ruziede Carla en Mark de avond voordat de huur aan Meneer Vergeer moest worden betaald.

Ze waren hier zo gelukkig geweest en nu zou dat stomme geld het verpesten! Ze wilde niet verhuizen! De volgende avond ging na het avondeten de deurbel. God, Meneer Vergeer kwam voor de huur! Mark opende de voordeur en liet Meneer Vergeer binnen. In de woonkamer bood Mark hem een stoel en koffie. Meneer Vergeer voelde al aan wat er ging komen! We hebben het wel geprobeerd. Mark heeft nu werk als afwasser en alles wat hij volgende maand verdiend is voor U!

Ik heb ook vaste lasten! Ik moet ook elke maand hypotheek betalen! Van die vierhonderd euro moeten jullie ook nog leven jongen! Meneer Vergeer wierp een geile blik op Carla en zei: Dat is mij heus niet ontgaan! Maar de huur moet toch eens betaald worden! Kon ze deze man maar verleiden om hen nog een maand uitstel te geven! Carla had er echt alles voor over om in dit mooie appartement te blijven wonen. Ze stond op en ging naast Meneer Vergeer op de bank zitten. Ze legde een hand op zijn been en keek hem met haar verleidelijkste blik aan: Geef ons nog een maand!

Was het zo of leek het maar, het was alsof ze haar rug voor hem hol maakte zodat haar geweldige boezem nog uitdagender werd! Haar hand brandde op zijn bovenbeen! Meneer Vergeer kreeg het warm van deze hete tante, hij stotterde even: Hij kon het haar gewoon niet weigeren! Carla vloog hem om de hals en kuste hem op zijn wang.

Haar stevig borsten perste ze onbewust tegen hem aan. Meneer Vergeer realiseerde zich, toen ze haar boezem tegen hem aandrukte, dat ze nog steviger en groter waren dan hij gedacht had. Door deze wetenschap en de warmte van haar huid toen ze hem bedankte en kreeg hij subiet een erectie. Wat een geile donder. Zijn kruis stond in brand en zijn wang gloeide van de kus.

Met een rood hoofd nam hij die avond afscheid van het stel. Meneer Vergeer droomde vanaf die avond elke keer over de aantrekkelijke Carla. Keek op keer herbeleefde hij het moment waarop hij haar stevige volle boezem tegen zich aan geperst voelde worden. Wat een heerlijk wijf! Het was tijdens een van deze dromen dat hij op het idee kwam. Hij wist al waarmee ze volgende maand de huur zouden kunnen betalen! De tijd verstreek en voordat het Mark gelukt was een baan te vinden was het weer tijd voor de huur.

Het was Carla niet ontgaan wat ze voor een effect had op de oudere man. Ze wist dat hij die avond weer langskwam voor de huur. Speciaal voor hem had ze een dun wit T-shirt met lage V-hals aan gedaan op een kort rood geblokt rokje. Een randje kant van haar rode Bh was nog net zichtbaar. Als je goed keek kon je haar Bh door de witte stof van haar shirt zien. Ze keek in de spiegel en zag een schattig verleidelijk schoolmeisje. Ze wilde hier blijven wonen en als het haar hielp als ze haar charmes gebruikte was daar niets mis mee, toch!

Ze zou hem vast wel kunnen overtuigen om hen nog een maand uitstel te geven. Mark was die ochtend weer op banenjacht gegaan maar kwam weer zonder baan thuis. Wil je de bovenbuurman dood hebben! Je bent echt te sexy zo!

Hij streelde haar en trok haar mee naar de slaapkamer. Zijn handen kneedden haar borsten. Beide waren ze opgewonden en al snel langen ze naakt in bed. Carla kroop boven op Mark, hun favoriete begin van een potje heerlijke seks. Mark begroef zijn gezicht in haar kruis en likte haar kale poesje. Voordat ze Mark leerde kennen schoor ze haar poesje nog niet maar speciaal voor hem had ze dit toen gedaan en was het blijven doen.

Carla sabbelde op zijn harde piemel, ze vond pijpen haar specialiteit! Zonder haar handen te gebruiken nam ze zijn lul in haar mond en liet hem compleet in haar mond verdwijnen. Carla was trots op haar deep throat techniek.

Na twee keer haar hoogte punt te hebben gehad was het zijn beurt. Carla ging met haar knieën aan weerszijde van Mark zitten. Ze pakte een condoom van het nachtkastje en deed dit om zijn stijve. Ze geleide zijn pik naar haar gewillige kutje. Langzaam zakte ze er over heen. Terwijl ze met haar tepels speelde bereed ze hem. Ze wist dat Mark dit een erg opwindend gezicht vond en snel klaar zou komen.

Carla genoot van de lul in haar kutje, het was een lekker gevoel, net niet lekker genoeg om op klaar te komen. Ze vingerde zich terwijl ze op en neer wipte. Mark kreunde en dumpte zijn kwakje in het condoom. Carla liet zich naast hem op het bed vallen en zoende hem. Ze had graag nog een keer klaar willen komen maar Mark kwam ook altijd zo snel!

Ze hadden vaak seks en meestal duurde het niet zo heel erg lang, maar het was bevredigend voor hen allebei. Na zich te hebben aangekleed maakten ze samen het avondeten. Zwijgend aten ze de maaltijd. Ze waren gespannen, het was weer tijd voor het maandelijkse bezoekje van Meneer Vergeer die kwam voor zijn huurpenningen. Ze zaten net aan de koffie toen ze schrokken van de deurbel.

Meneer Vergeer stond voor de deur. Carla haastte zich om de deur voor hem open te doen. Hans Vergeer hoopte dat zijn plannetje zou werken! Als Mark nu nog maar geen werk had gevonden! Carla zag er weer geweldig uit! Wat was het toch een heerlijke jonge meid! Samen liepen ze de woonkamer in. Ik wil nu toch echt een oplossing! De schuld wordt steeds groter, Het gaat zo langzamerhand om een groot bedrag! Omdat ze iets vooroverboog had Hans een geweldige kijk op haar sexy decolleté.

Carla ging naast hem op de bank zitten en sloeg haar mooie lange benen over elkaar. De koek is op zal ik maar zeggen. Ik wil op de een of andere manier genoegdoening anders schakel ik een incasso Buro in en beëindig ik jullie contract. Dat kan met een achterstand van meer dan drie maanden, kijk maar in je contract. Jullie moeten toegeven dat ik veel geduld met jullie heb gehad! Hans moest zich beheersen om niet toe te geven. Hij wilde haar graag ter wille zijn maar dan zou zijn plannetje in het water vallen!

Geen sieraden of andere dure spullen? Ik gun het jullie maar ik moet ook aan mijzelf denken! Dat begrijpen jullie toch wel hè? Carla en Hans keken elkaar aan. Langzaam drong het tot hen door dat het nu echt afgelopen was. Wij hebben geen sieraden of dure spullen”zei Mark somber. Carla moest bijna huilen, nu was het toch nog mis gegaan. Haar charmes hadden niet gewerkt.

Maar begrijp mij goed! Ik gun het jullie om hier in mijn appartement te blijven wonen. Ik gun het jullie beide maar Carla in het bijzonder. Zij is een mooie jonge vrouw. Een vrouw zoals ik zelf, op mijn leeftijd, nooit meer zou kunnen versieren. Ik ben helaas een oude man. Mijn voorstel is eenvoudig. Of jullie accepteren het, en de schuld, die al is opgelopen tot meer dan vijfduizend euro vervalt, of ik beëindig jullie contract en schakel een incasso Buro in”zei Meneer Vergeer.

Even was het stil, weer keken Carla en Mark elkaar aan. Beide vroegen ze zich af wat het voorstel wel niet zou zijn. Het was stil in de kamer. Meer dan vijfduizend euro! Dat is serieus geld hoor! En besef je wel dat als er een incasso Buro bijgehaald moet worden dat jullie dan ook nog allerlei bijkomende kosten moeten betalen!

En dan moet je ook nog verhuizen! Ik ga echt niet met u naar bed! Ze wilde hier zo graag blijven wonen, ze had er alles voor over, maar seks? Seks met Meneer Vergeer? Het is erg veel geld dat Meneer Vergeer nog van ons krijgt en als wij niet op zijn voorstel ingaan, moeten wij dat toch echt betalen!

En wij moeten verhuizen! Ik zou hier graag willen blijven wonen en zonder schulden! Hij vond het een vreselijk idee. Het leek hem helemaal niks! Maar het was kiezen tussen alles verliezen of niets verliezen! Het voorstel was bizar maar financieel zeer aantrekkelijk!

Carla hoorde wat Mark zei en zag wel in dat accepteren van het afschuwelijke voorstel veel, zo niet alle problemen zou oplossen. Ze was geen hoer! Met die oude man neuken? En wat doet het met onze relatie? Ik weet het niet hoor! Sterker nog ze walgde van het idee! Maar denk je eens in, verhuizen en nog steeds die hoge schuld! De prijs was hoog, maar het idee om van die vreselijke schuld af te zijn en gewoon hier te kunnen blijven wonen was genoeg reden voor Mark.

Hoor jij wat je zegt! Jij vindt het gewoon oké hè? Wil jij echt dat ik met Meneer Vergeer neuk om de schuld te voldoen? Dat is wat hij wil!

Niet met jou, jij hebt makkelijk praten! Ik denk er niet over! Carla ik ben toch geen monster! Maak mij gelukkig en doe tegelijkertijd jezelf een plezier. Jullie hebben dan geen schuld meer aan mij en je kunt hier blijven wonen! Dat wil je toch graag? Mark vindt echt wel weer werk!

Dat is veel geld, dat betaal je echt niet zo maar eventjes terug als Mark uiteindelijk weer werk heeft gevonden. Dat terug betalen gaat ook nog eens maanden duren! Ik wil die schuld niet nog hoger laten oplopen. Ik heb ook mijn kosten.

Het is geld waar ik recht op heb! Mijn vrouw is overleden en de enige seks die ik nog heb is met een dure prostituee. Ik heb dankzij jullie al een paar maanden geen seks meer gehad. Ik ben er klaar mee. Jij hebt seks met mij of ik trek de stekker eruit! Het viel hem zwaar om van de mooie Carla te horen dat ze hem absoluut niet zag zitten! Het was nu of nooit! Wat moest ze doen? Als ze inging op het voorstel moest ze naar bed met Meneer Vergeer.

Een kwartiertje seks voor vijfduizend euro, misschien kon ze hem nog wel sneller laten klaarkomen als Mark. Hoe erg was dat? Als ze het bizarre voorstel accepteerde kon ze wel hier blijven wonen en was de schuld van een paar duizend euro er niet meer! Maar seks met die man! Ze gruwelde bij de gedachte! Carla zuchtte, maar dan moest Mark er wel bij blijven! Stel je voor dat ze seks met die man had en hij perverse dingen met haar wilde doen die ze niet zag zitten!

Wat een afschuwelijke gedachte. Stel dat hij achteraf beweerde dat het niet gebeurd was en nog eens seks met haar eiste! Of Mark die haar ging verwijten dat ze het met plezier gedaan had en dat ze het wel lekker had gevonden! Nee, als ze het zou doen moest Mark erbij blijven en toekijken! Ik hou van je en jij doet het voor ons!

Als je nee zegt begrijp ik het ook wel. Maar ik ben bang dat wij eigenlijk geen andere keus hebben! Oké, Ik doe het! Maar ik wil wel dat jij er bij bent. Ik wil dat je ziet dat ik er geen plezier aan beleef en dat je getuige bent van het aflossen van onze schuld. Had ze nou echt gezegd dat ze het ging doen? Neuken met die oude man? O, god waar was ze mee bezig! Ik wil dat Mark ziet wat er gebeurt, ik wil niet dat hij achteraf denkt dat ik dingen gedaan heb die hij niet mag weten of zo!

Ze wilde haar Mark niet kwijt. Hij vond alles best als hij dat heerlijke vrouwtje van hem maar kon neuken, hij voelde de opwinding al stijgen! Hij zou dat teefje eindelijk lekker gaan neuken!

Hij zou waar voor zijn geld krijgen en haar totaal uitwonen! Ook Mark begreep het en al vond hij het geen leuk idee om haar met die man te zien neuken, kon hij wel op haar letten en als nodig beschermen! God wat was hij geil aan het worden!

Ook Carla wilde het liever nu gelijk maar doen. Als ze de tijd zou krijgen om er over na te denken zou ze zich vast bedenken! Hoe eerder ze begonnen, hoe eerder ze er van af was! Ze kon eigenlijk nog steeds niet geloven dat ze dit echt ging doen! Met tegenzin stond ze op en liep voor de mannen uit naar de slaapkamer, de slaapkamer waar ze nog geen uur geleden de liefde met Mark had bedreven. Carla ging op de rand van het bed zitten. Mark liep langs haar zonder haar aan te kijken, hij wist zich geen houding te geven.

Zijn Carla zou voor zijn ogen geneukt gaan worden! Hij had haar zelfs ertoe aangemoedigd. Hij plofte neer in het stoeltje naast het bed waar hij zijn kleren altijd op gooide als ze gingen slapen. Hans kwam als laatste de slaapkamer in, hij glimlachte. Hij had gewonnen en kreeg zijn zin! Hij ging Carla neuken, en hoe! Zijn glimlach werd steeds groter terwijl hij er aan dacht. Hij ging naast Carla op het bed zitten.

Hij begreep best dat het moeilijk voor de jongelui moest zijn! Maar ja, schulden moeten betaald worden! Vol ongeloof zag Mark die hen op de rug keek hoe zijn liefje haar Shirt uittrok. Doe maar lekker langzaam! Ik wil wel waar voor mijn geld! Voor vijfduizend euro kan ik heel wat leuke dingen doen Carla. Je bent het wel waard, je bent beeldschoon! Dus laat mij genieten! Langzaam trok ze het T-shirt over haar hoofd uit.

Ze gooide het shirtje op de grond en bedekte met beide armen haar alleen nog in een sexy Bh verstopte borsten. Ze twijfelde weer, wilde ze hier wel mee doorgaan? Met tegenzin haalde ze haar armen weg voor haar grote borsten en deed het ritsje van haar rokje open.

Doe maar lekker langzaam, we hebben geen haast. We hebben de hele avond nog! Hij streelde haar blote schouder. Door de aanraking ging er een schok door haar heen. Haar tepels werden hard. Ze wilde dit niet! Ze rilde van afschuw! Carla deed het rokje uit en sloeg gelijk haar armen weer beschermend voor haar borsten.

De twijfels werden erger. Kon ze dit nog stoppen! Ze dacht aan Mark, hun leuke appartement waar ze zo gelukkig mee waren en aan de hoge schuld.

Als ze zou doorzetten konden ze de draad weer oppakken! Voor Mark voor hen beiden! Uit zichzelf maakte ze met een hand het sluitinkje van haar mooie rode Bh los. Ze hield hem met haar andere hand nog op zijn plaats. Ze ging Meneer Vergeer nu iets laten zien wat alleen nog Mark haar man, haar minnaar had gezien! Ongewild maakte ze het spannend voor Hans.

Hij voelde zijn pik kloppen in zijn broek. Langzaam verwijderde ze de Bh zonder haar arm die hem nog vast hield ervoor weg te halen. Haar borsten waren bloot en haar tepels hard, nog verborgen voor de onbeschaamd geile blik van Meneer Versteeg.

Ze haalde langzaam haar arm weg en keek beschaamd naar beneden. Vergeer hield zijn adem in. Met een zucht ontsnapte zijn adem toen hij haar mooie ronde tepels zag.

Mark kon zien hoe moeilijk Carla het had. Hij kende de gekwelde blik in haar ogen. Meneer Vergeer streelde nog steeds haar schouder maar liet nu ze haar armen niet langer voor haar borsten had zijn hand afglijden, hij voelde de stevige maar toch zachte huid die hij toen ze zich tegen hem aan drukte had gevoeld. Hij liefkoosde haar borst. Zachtjes kneep en kneedde hij haar tiet. Met duim en wijsvinger draaide en kneep hij zachtjes in een tepel.

Mark zag een traan over haar wang lopen. Hij voelde zich slecht! Hij had haar dit nooit mogen laten doen! Toen dacht hij weer aan de schuld, straks als dit over was konden ze weer verder, straks.

Vergeer ging dichter bij haar zitten en streelde nu met beide handen haar borsten. Hij kon er niet mee ophouden. Het hypnotiseerden gevoel van deze heerlijke zachte vleesbollen deden hem genieten. En nam een tepel in zijn mond. Zachtjes en liefdevol sabbelde hij eraan. Hij streelde haar borsten met een passie zoals ze nog niet had ervaren. Ze wilde het niet maar toch was dit lekker. Meneer Vergeer ging van het bed af. Hij ging op zijn knieën voor haar zitten.

Met zachte maar dwingende handen spreidde hij haar benen. Ze wilde dit niet Nee! Hij gleed met zijn handen over haar gespreide benen naar boven, naar haar kruis en duwde haar benen op die manier nog verder uit elkaar.

Bewonderend keek hij naar haar heerlijke geschoren poesje. Hij boog zijn hoofd naar voren en begroef zijn hoofd in haar kruis. Als om hem af te houden greep ze zijn hoofd. Hallo dames die in de buurt van Bruinisse wonen. Als je graag naar de sauna gaat en nog vrijgezel be Hallo dames die in de buurt van Bruiniss Leuk dat je mijn advertentie leest.

Ik bied tegen vergoeding in natura hele nette jonge auto aan En het liefst voor vaker als het klikt natuurlijk? Leuke, spontane, nette, heel goed uitziende, slanke, echte! Leuke, spontane, nette, heel goed uitzie Van telefoon witgoed fiets muebels echt voor alle hulp Gewoon echt alles voor vrouwen Ik ben Van telefoon witgoed fiets muebels echt Vind je het leuk om een stadje te bezoeken? Hand in hand door de straatjes slenteren, gezelligheid, Vind je het leuk om een stadje te bezoek De vakantie komt er weer aan en je moet rondkomen van een uitkering?

Je wilt je kind eren toch gra De vakantie komt er weer aan en je moet Aaron vd dr uit Amersfoort. Wie heeft er zin in een spannende date Ik ben Claudia, een lekkere m Wie heeft er zin Wet Milf uit Eindhoven.

Hallo Ben jij op zoek naar mooie spullen, laptop, meubels, iphone of wil je gewoon eens lekker op Hallo Ben jij op zoek naar mooie spul Wat heb je nodig. En je kan het in natura betalen. Twijfel niet ik maak he Hoi leuke vrouw, Om met de deur in huis te vallen. Ik heb ooit een langere relatie gehad ruiling Hoi leuke vrouw, Om met de deur in hui Heb jij, mooie alleenstaande vrouw, altijd al professionele kwaliteit raamfolie bijvoorbeeld tege Heb jij, mooie alleenstaande vrouw, al Alleenstaande vrouw, geen kinderen huisdieren of gekkigheid is opzoek naar woonruimte in of nabij Am Alleenstaande vrouw, geen kinderen huisd Hai ik ben Danny,29 jaar en leuke nette goeduitziende man.

Altijd goedverzorgd en lief karakter. Hai ik ben Danny,29 jaar en leuke nette Is je iPhone, iPad of iPod kapot? Laat hem professioneel maken en betaal in natura. Maar zie je er altijd t Ik heb een leuke iphone 4 16 GB in goede staat geen krasjes oid.

Liefst voor een leuk jong slank eGratis neuken vanavond stel zoekt slaaf

  • 511
  • Seks in natura kalepoesjes
  • 488
  • LESBIES ZOENEN SEZY MASSAGE
  • Seks in natura kalepoesjesVrouw zoekt man enschede sexcontact almere


Geef ons nog een maand! Was het zo of leek het maar, het was alsof ze haar rug voor hem hol maakte zodat haar geweldige boezem nog uitdagender werd! Haar hand brandde op zijn bovenbeen! Meneer Vergeer kreeg het warm van deze hete tante, hij stotterde even: Hij kon het haar gewoon niet weigeren! Carla vloog hem om de hals en kuste hem op zijn wang.

Haar stevig borsten perste ze onbewust tegen hem aan. Meneer Vergeer realiseerde zich, toen ze haar boezem tegen hem aandrukte, dat ze nog steviger en groter waren dan hij gedacht had. Door deze wetenschap en de warmte van haar huid toen ze hem bedankte en kreeg hij subiet een erectie. Wat een geile donder. Zijn kruis stond in brand en zijn wang gloeide van de kus. Met een rood hoofd nam hij die avond afscheid van het stel.

Meneer Vergeer droomde vanaf die avond elke keer over de aantrekkelijke Carla. Keek op keer herbeleefde hij het moment waarop hij haar stevige volle boezem tegen zich aan geperst voelde worden. Wat een heerlijk wijf! Het was tijdens een van deze dromen dat hij op het idee kwam. Hij wist al waarmee ze volgende maand de huur zouden kunnen betalen! De tijd verstreek en voordat het Mark gelukt was een baan te vinden was het weer tijd voor de huur.

Het was Carla niet ontgaan wat ze voor een effect had op de oudere man. Ze wist dat hij die avond weer langskwam voor de huur.

Speciaal voor hem had ze een dun wit T-shirt met lage V-hals aan gedaan op een kort rood geblokt rokje. Een randje kant van haar rode Bh was nog net zichtbaar.

Als je goed keek kon je haar Bh door de witte stof van haar shirt zien. Ze keek in de spiegel en zag een schattig verleidelijk schoolmeisje. Ze wilde hier blijven wonen en als het haar hielp als ze haar charmes gebruikte was daar niets mis mee, toch! Ze zou hem vast wel kunnen overtuigen om hen nog een maand uitstel te geven. Mark was die ochtend weer op banenjacht gegaan maar kwam weer zonder baan thuis. Wil je de bovenbuurman dood hebben!

Je bent echt te sexy zo! Hij streelde haar en trok haar mee naar de slaapkamer. Zijn handen kneedden haar borsten. Beide waren ze opgewonden en al snel langen ze naakt in bed. Carla kroop boven op Mark, hun favoriete begin van een potje heerlijke seks. Mark begroef zijn gezicht in haar kruis en likte haar kale poesje. Voordat ze Mark leerde kennen schoor ze haar poesje nog niet maar speciaal voor hem had ze dit toen gedaan en was het blijven doen. Carla sabbelde op zijn harde piemel, ze vond pijpen haar specialiteit!

Zonder haar handen te gebruiken nam ze zijn lul in haar mond en liet hem compleet in haar mond verdwijnen. Carla was trots op haar deep throat techniek. Na twee keer haar hoogte punt te hebben gehad was het zijn beurt. Carla ging met haar knieën aan weerszijde van Mark zitten. Ze pakte een condoom van het nachtkastje en deed dit om zijn stijve.

Ze geleide zijn pik naar haar gewillige kutje. Langzaam zakte ze er over heen. Terwijl ze met haar tepels speelde bereed ze hem. Ze wist dat Mark dit een erg opwindend gezicht vond en snel klaar zou komen. Carla genoot van de lul in haar kutje, het was een lekker gevoel, net niet lekker genoeg om op klaar te komen. Ze vingerde zich terwijl ze op en neer wipte.

Mark kreunde en dumpte zijn kwakje in het condoom. Carla liet zich naast hem op het bed vallen en zoende hem. Ze had graag nog een keer klaar willen komen maar Mark kwam ook altijd zo snel! Ze hadden vaak seks en meestal duurde het niet zo heel erg lang, maar het was bevredigend voor hen allebei. Na zich te hebben aangekleed maakten ze samen het avondeten. Zwijgend aten ze de maaltijd.

Ze waren gespannen, het was weer tijd voor het maandelijkse bezoekje van Meneer Vergeer die kwam voor zijn huurpenningen. Ze zaten net aan de koffie toen ze schrokken van de deurbel. Meneer Vergeer stond voor de deur. Carla haastte zich om de deur voor hem open te doen. Hans Vergeer hoopte dat zijn plannetje zou werken! Als Mark nu nog maar geen werk had gevonden! Carla zag er weer geweldig uit! Wat was het toch een heerlijke jonge meid! Samen liepen ze de woonkamer in.

Ik wil nu toch echt een oplossing! De schuld wordt steeds groter, Het gaat zo langzamerhand om een groot bedrag! Omdat ze iets vooroverboog had Hans een geweldige kijk op haar sexy decolleté. Carla ging naast hem op de bank zitten en sloeg haar mooie lange benen over elkaar.

De koek is op zal ik maar zeggen. Ik wil op de een of andere manier genoegdoening anders schakel ik een incasso Buro in en beëindig ik jullie contract.

Dat kan met een achterstand van meer dan drie maanden, kijk maar in je contract. Jullie moeten toegeven dat ik veel geduld met jullie heb gehad!

Hans moest zich beheersen om niet toe te geven. Hij wilde haar graag ter wille zijn maar dan zou zijn plannetje in het water vallen! Geen sieraden of andere dure spullen? Ik gun het jullie maar ik moet ook aan mijzelf denken! Dat begrijpen jullie toch wel hè?

Carla en Hans keken elkaar aan. Langzaam drong het tot hen door dat het nu echt afgelopen was. Wij hebben geen sieraden of dure spullen”zei Mark somber. Carla moest bijna huilen, nu was het toch nog mis gegaan. Haar charmes hadden niet gewerkt.

Maar begrijp mij goed! Ik gun het jullie om hier in mijn appartement te blijven wonen. Ik gun het jullie beide maar Carla in het bijzonder. Zij is een mooie jonge vrouw. Een vrouw zoals ik zelf, op mijn leeftijd, nooit meer zou kunnen versieren. Ik ben helaas een oude man. Mijn voorstel is eenvoudig. Of jullie accepteren het, en de schuld, die al is opgelopen tot meer dan vijfduizend euro vervalt, of ik beëindig jullie contract en schakel een incasso Buro in”zei Meneer Vergeer.

Even was het stil, weer keken Carla en Mark elkaar aan. Beide vroegen ze zich af wat het voorstel wel niet zou zijn. Het was stil in de kamer. Meer dan vijfduizend euro! Dat is serieus geld hoor! En besef je wel dat als er een incasso Buro bijgehaald moet worden dat jullie dan ook nog allerlei bijkomende kosten moeten betalen! En dan moet je ook nog verhuizen! Ik ga echt niet met u naar bed!

Ze wilde hier zo graag blijven wonen, ze had er alles voor over, maar seks? Seks met Meneer Vergeer? Het is erg veel geld dat Meneer Vergeer nog van ons krijgt en als wij niet op zijn voorstel ingaan, moeten wij dat toch echt betalen! En wij moeten verhuizen!

Ik zou hier graag willen blijven wonen en zonder schulden! Hij vond het een vreselijk idee. Het leek hem helemaal niks! Maar het was kiezen tussen alles verliezen of niets verliezen! Het voorstel was bizar maar financieel zeer aantrekkelijk! Carla hoorde wat Mark zei en zag wel in dat accepteren van het afschuwelijke voorstel veel, zo niet alle problemen zou oplossen.

Ze was geen hoer! Met die oude man neuken? En wat doet het met onze relatie? Ik weet het niet hoor! Sterker nog ze walgde van het idee! Maar denk je eens in, verhuizen en nog steeds die hoge schuld! De prijs was hoog, maar het idee om van die vreselijke schuld af te zijn en gewoon hier te kunnen blijven wonen was genoeg reden voor Mark. Hoor jij wat je zegt! Jij vindt het gewoon oké hè? Wil jij echt dat ik met Meneer Vergeer neuk om de schuld te voldoen? Dat is wat hij wil! Niet met jou, jij hebt makkelijk praten!

Ik denk er niet over! Carla ik ben toch geen monster! Maak mij gelukkig en doe tegelijkertijd jezelf een plezier. Jullie hebben dan geen schuld meer aan mij en je kunt hier blijven wonen!

Dat wil je toch graag? Mark vindt echt wel weer werk! Dat is veel geld, dat betaal je echt niet zo maar eventjes terug als Mark uiteindelijk weer werk heeft gevonden. Dat terug betalen gaat ook nog eens maanden duren! Ik wil die schuld niet nog hoger laten oplopen. Ik heb ook mijn kosten.

Het is geld waar ik recht op heb! Mijn vrouw is overleden en de enige seks die ik nog heb is met een dure prostituee. Ik heb dankzij jullie al een paar maanden geen seks meer gehad. Ik ben er klaar mee. Jij hebt seks met mij of ik trek de stekker eruit! Het viel hem zwaar om van de mooie Carla te horen dat ze hem absoluut niet zag zitten!

Het was nu of nooit! Wat moest ze doen? Als ze inging op het voorstel moest ze naar bed met Meneer Vergeer. Een kwartiertje seks voor vijfduizend euro, misschien kon ze hem nog wel sneller laten klaarkomen als Mark. Hoe erg was dat? Als ze het bizarre voorstel accepteerde kon ze wel hier blijven wonen en was de schuld van een paar duizend euro er niet meer!

Maar seks met die man! Ze gruwelde bij de gedachte! Carla zuchtte, maar dan moest Mark er wel bij blijven! Stel je voor dat ze seks met die man had en hij perverse dingen met haar wilde doen die ze niet zag zitten!

Wat een afschuwelijke gedachte. Stel dat hij achteraf beweerde dat het niet gebeurd was en nog eens seks met haar eiste! Of Mark die haar ging verwijten dat ze het met plezier gedaan had en dat ze het wel lekker had gevonden! Nee, als ze het zou doen moest Mark erbij blijven en toekijken! Ik hou van je en jij doet het voor ons! Als je nee zegt begrijp ik het ook wel. Maar ik ben bang dat wij eigenlijk geen andere keus hebben! Oké, Ik doe het! Maar ik wil wel dat jij er bij bent. Ik wil dat je ziet dat ik er geen plezier aan beleef en dat je getuige bent van het aflossen van onze schuld.

Had ze nou echt gezegd dat ze het ging doen? Neuken met die oude man? O, god waar was ze mee bezig! Ik wil dat Mark ziet wat er gebeurt, ik wil niet dat hij achteraf denkt dat ik dingen gedaan heb die hij niet mag weten of zo! Ze wilde haar Mark niet kwijt. Hij vond alles best als hij dat heerlijke vrouwtje van hem maar kon neuken, hij voelde de opwinding al stijgen! Hij zou dat teefje eindelijk lekker gaan neuken! Hij zou waar voor zijn geld krijgen en haar totaal uitwonen! Ook Mark begreep het en al vond hij het geen leuk idee om haar met die man te zien neuken, kon hij wel op haar letten en als nodig beschermen!

God wat was hij geil aan het worden! Ook Carla wilde het liever nu gelijk maar doen. Als ze de tijd zou krijgen om er over na te denken zou ze zich vast bedenken!

Hoe eerder ze begonnen, hoe eerder ze er van af was! Ze kon eigenlijk nog steeds niet geloven dat ze dit echt ging doen! Met tegenzin stond ze op en liep voor de mannen uit naar de slaapkamer, de slaapkamer waar ze nog geen uur geleden de liefde met Mark had bedreven. Carla ging op de rand van het bed zitten.

Mark liep langs haar zonder haar aan te kijken, hij wist zich geen houding te geven. Zijn Carla zou voor zijn ogen geneukt gaan worden! Hij had haar zelfs ertoe aangemoedigd. Hij plofte neer in het stoeltje naast het bed waar hij zijn kleren altijd op gooide als ze gingen slapen. Hans kwam als laatste de slaapkamer in, hij glimlachte.

Hij had gewonnen en kreeg zijn zin! Hij ging Carla neuken, en hoe! Zijn glimlach werd steeds groter terwijl hij er aan dacht. Hij ging naast Carla op het bed zitten. Hij begreep best dat het moeilijk voor de jongelui moest zijn! Maar ja, schulden moeten betaald worden! Vol ongeloof zag Mark die hen op de rug keek hoe zijn liefje haar Shirt uittrok. Doe maar lekker langzaam! Ik wil wel waar voor mijn geld! Voor vijfduizend euro kan ik heel wat leuke dingen doen Carla.

Je bent het wel waard, je bent beeldschoon! Dus laat mij genieten! Langzaam trok ze het T-shirt over haar hoofd uit. Ze gooide het shirtje op de grond en bedekte met beide armen haar alleen nog in een sexy Bh verstopte borsten.

Ze twijfelde weer, wilde ze hier wel mee doorgaan? Met tegenzin haalde ze haar armen weg voor haar grote borsten en deed het ritsje van haar rokje open. Doe maar lekker langzaam, we hebben geen haast. We hebben de hele avond nog!

Hij streelde haar blote schouder. Door de aanraking ging er een schok door haar heen. Haar tepels werden hard. Ze wilde dit niet! Ze rilde van afschuw! Carla deed het rokje uit en sloeg gelijk haar armen weer beschermend voor haar borsten. De twijfels werden erger. Kon ze dit nog stoppen! Ze dacht aan Mark, hun leuke appartement waar ze zo gelukkig mee waren en aan de hoge schuld.

Als ze zou doorzetten konden ze de draad weer oppakken! Voor Mark voor hen beiden! Uit zichzelf maakte ze met een hand het sluitinkje van haar mooie rode Bh los. Ze hield hem met haar andere hand nog op zijn plaats. Ze ging Meneer Vergeer nu iets laten zien wat alleen nog Mark haar man, haar minnaar had gezien! Ongewild maakte ze het spannend voor Hans.

Hij voelde zijn pik kloppen in zijn broek. Langzaam verwijderde ze de Bh zonder haar arm die hem nog vast hield ervoor weg te halen. Haar borsten waren bloot en haar tepels hard, nog verborgen voor de onbeschaamd geile blik van Meneer Versteeg.

Ze haalde langzaam haar arm weg en keek beschaamd naar beneden. Vergeer hield zijn adem in. Met een zucht ontsnapte zijn adem toen hij haar mooie ronde tepels zag. Mark kon zien hoe moeilijk Carla het had. Hij kende de gekwelde blik in haar ogen. Meneer Vergeer streelde nog steeds haar schouder maar liet nu ze haar armen niet langer voor haar borsten had zijn hand afglijden, hij voelde de stevige maar toch zachte huid die hij toen ze zich tegen hem aan drukte had gevoeld.

Hij liefkoosde haar borst. Zachtjes kneep en kneedde hij haar tiet. Met duim en wijsvinger draaide en kneep hij zachtjes in een tepel. Mark zag een traan over haar wang lopen. Hij voelde zich slecht! Hij had haar dit nooit mogen laten doen! Toen dacht hij weer aan de schuld, straks als dit over was konden ze weer verder, straks.

Vergeer ging dichter bij haar zitten en streelde nu met beide handen haar borsten. Hij kon er niet mee ophouden. Het hypnotiseerden gevoel van deze heerlijke zachte vleesbollen deden hem genieten. En nam een tepel in zijn mond. Zachtjes en liefdevol sabbelde hij eraan. Hij streelde haar borsten met een passie zoals ze nog niet had ervaren.

Ze wilde het niet maar toch was dit lekker. Meneer Vergeer ging van het bed af. Hij ging op zijn knieën voor haar zitten. Met zachte maar dwingende handen spreidde hij haar benen. Ze wilde dit niet Nee! Hij gleed met zijn handen over haar gespreide benen naar boven, naar haar kruis en duwde haar benen op die manier nog verder uit elkaar.

Bewonderend keek hij naar haar heerlijke geschoren poesje. Hij boog zijn hoofd naar voren en begroef zijn hoofd in haar kruis. Als om hem af te houden greep ze zijn hoofd. Ze voelde zijn hete adem op haar kutje. Zachtjes en liefdevol kuste hij haar liefdesgrotje. Teder en ervaren begon hij haar poesje te likken. Zijn tong dwaalde door haar schaamlippen en verwende haar klitje.

Hij sabbelde en zoog op plekjes waar haar Mark nog nooit was geweest. Mark bewerkte haar klitje tot ze was klaargekomen. Carla wilde kreunen van genot! Ze wilde niet kreunen! Ze wilde niet klaarkomen! Onbeheerst woelde ze door zijn haar. Meneer Vergeer bespeelde haar kutje op een manier die haar een tot nu toe ongekend genot gaf. Ze beheerste zich en verdrong het gevoel. Ze kreunde luider dan ze wilde. Ze voelde een golf genot vanuit haar kutje door haar lijf trekken! Ze wilde niet, maar kwam gesmoord kreunend klaar.

Ze voelde haar kutje knijpen uit pure lust! Mark zag haar lijden. Deed hij haar pijn? Zo deed ze anders nooit! Meneer Vergeer genoot van dit heerlijk smakende jonge kutje. Haar kutsappen waren nectar voor hem en het gesmoorde gekreun een beloning! Hij hield maar niet op!

Meneer Vergeer ging maar door met het opwindend bewerken van haar schaamlippen en kutje. Haar klitje werd voor het eerst in haar leven beproefd op uithoudings vermogen.

De ene na de andere golf genot raasde door haar kutje. Ze huilde van verdriet maar ook van genot. Ongekende lust gevoelens golfde door haar lijf. Ze wist zich niet langer te beheersen en kwam luid kreunend klaar. En weer en weer! Meneer Vergeer gaf haar kutje rust en kuste de binnenkant van haar dijen.

Hij keek op en zag een geile blik in haar ogen. Hij glimlachte naar haar. Ze vond het lekker! Mark was met stomheid geslagen.

Eerst had hij zich zorgen gemaakt. Hij dacht dat ze huilde van verdriet en pijn maar nu twijfelde hij. Ze was luid kreunend klaargekomen! Hij wist niet wat hij nu moest doen? Hij dacht weer aan de schuld! Meneer Vergeer kwam overeind en kleedde zich uit. Mark durfde niet naar hem te kijken, Carla deed dat wel. Ze had dit niet gewild en ze voelde zich nu schuldig, ze was heerlijk klaar gekomen. Ze was er bloedgeil van geworden, dat maakte het schuldgevoel alleen maar erger.

Ze dacht aan Mark terwijl ze zag hoe Meneer Vergeer zich uitkleedde. Max had dorst en liep door het schuurtje naar achterkant en opende de keukendeur. Cindy zat aan de keukentafel en smeerde net een boterham. Hij opende de koelkast en schonk zichzelf een glas melk in. Ik heb per ongeluk je bankafschrift open gemaakt. Dat jij al zoveel gespaard hebt met die stomme baantjes! Het is leuk werk en wie wat bewaard heeft wat!

Ik werken en jij het geld snel verbrassen! Zo aardig ben jij niet voor mij! Je kunt het best wel missen. Je doet er toch niets mee!

Help mij nou alsjeblieft! Max kon Cindy als ze zo naar hem keek niets weigeren, haar mooie smekende ogen maakte hem week. Je kunt wel wat lenen en het dan met rente terug betalen! Rente vragen aan je eigen zus! Dan kan ik fluiten naar mijn geld. Als ik je rente bereken loopt de schuld op en dan moet je mij wel terugbetalen voordat het te hoog oploopt! Ik help ze vanmiddag met hun tuin. Max ging naar boven en liet Cindy achter in de keuken. Max had zich net omgekleed toen Cindy zijn kamer binnenstapte.

Kan je niet even kloppen? Dat doe ik toch ook als ik bij jouw kamer binnen wil! Volgende keer klop ik okay? Zeg ik wil toch wel wat geld van je lenen. Met rente dan maar. Dat is veel geld, maar dat kan wel hoor. Voor hoelang wil je het lenen? Stel je wilt tweehonderd euro voor een maand lenen en ik wil tien procent rente, dan moet je mij tweehonderd en twintig euro terug betalen.

Dat is dus vijfenvijftig euro per week! Mocht je de termijnen niet elke week op tijd betalen krijg ik per dag tien procent strafrente. Ik vind het best! Die sukkel moest niet zo zeuren met zijn stomme regeltjes! Max typte even en printte toen een schuldbekentenis uit. Cindy tekende gelijk en zag Max een la in zijn Buro opendoen en er een metalen kistje uithalen.

Hij pakte een sleuteltje uit zijn pennenbakje en opende het kistje. Het kistje zat vol geld! Cindy had nog nooit zoveel geld gehad! Max haalde er vier briefjes van vijftig euro uit en gaf die aan Cindy. Anders kost het je een hoop geld en ik houd je aan dit contract! Max stopte het kistje en de sleutel weer terug en zei: Samen verlieten ze zijn kamer en Max ging naar benden en Cindy ging naar haar kamer om zich klaar te maken voor de stad.

Cindy nam de tram en belde onderweg naar Nathalie haar vriendin. Gezellig shopte ze samen en toen Cindy met Nathalie weer naar huis ging was het meeste geld al uitgegeven. Cindy ging zaterdag avond uit en gaf het laatste geleende geld uit aan de tram en twee breezers. Zondag ochtend was Cindy al vergeten dat ze geld van Max had geleend. De week vloog voorbij en de volgende zaterdag ochtend toen Max zat te lunchen en Cindy de keuken in kwam voor haar ontbijt vroeg Max haar om de eerst afbetaling.

Cindy schrok heel even! Ze was het compleet vergeten. Ze had belangrijkere dingen aan haar hoofd! Ik ben zo wel weer weg. Max ging haar kamer in en zag zijn mooie zus bijna naakt in bed liggen. Heb je mijn geld nu wel? Ze kwam overeind in bed en leunde op haar ellebogen en hield haar dekbed met een hand vast zodat haar borsten bedek waren.

Haar lange mooie benen waren bloot en Max kon een klein stukje van haar onderbroekje zien. Haar lange haar zat slordig en ze zag eruit alsof ze poseerde voor een seksblaadje. Max werd geil van zijn mooie zus. Hij voelde zijn piemel reageren op haar sexy uitstraling.

Nog nooit was Max zo dicht bij een naakte vrouw geweest als nu bij zijn zus. Cindy geeuwde en hield haar hand voor haar mond waardoor het dekbed wat opschoof en Max een stukje van een van haar blote borsten zag.

Max hield zijn adem even in. Cindy was het helemaal niet vergeten maar was eigenlijk niet van plan om die supernerd zijn geld terug te geven! Bij de deur gekomen keek hij nog even om naar zijn mooie zus die nu weer was gaan liggen. De zondag ging voorbij en toen de maandag en dinsdag en Cindy gaf geen geld aan Max!

De volgende zaterdag brak aan en Max klopte weer op de deur van zijn zus. Max ging haar kamer binnen en zag Cindy voor haar spiegel staan. Cindy had alleen haar ondergoed aan. Ze stond haar haren te kammen voor de spiegel. Ze had een hipster aan met bijpassende Bh. Max staarde naar zijn mooie zus. Wat sta je daar nou te staren man! Zeg wat je wilt en rot op nerd!. Ik wil je er alleen maar aan herinneren dat ik nu al vierhonderdtachtig euro van je krijg! Je krijgt helemaal niets van mij!

Zal ik zo wel even aan pa en ma laten lezen! Kijken wat er dan gebeurd! Cindy besefte dat dit niet de bedoeling was! Pa en Ma waren streng en rechtvaardig en zouden haar dwingen het geld te betalen. Is het echt al zoveel opgelopen? Ik ga mijn krantenwijk lopen! Op zijn kamer ruimde hij zijn spullen op en zette zijn bewakingssysteem aan. Sinds kort had hij een bewegingssensor met de webcam en zijn pc verbonden. Hij was zo stom gewest Cindy te laten zien waar zijn geld lag en hij vertrouwde haar toch niet helemaal.

En haar reactie van daarnet was nou niet echt vertrouwenwekkend! Max ging de gang op en sloot de deur van zijn kamer.

Hij liep de trap af en ging via de keuken naar het schuurtje om zijn fiets te pakken. Cindy had helemaal geen geld op haar rekening. Toch moest ze nu iets doen want als Max naar hun ouders ging met die schuldbekentenis was ze de klos! Cindy hoorde de keukendeur en wist dat Max nu weg was.

Ze twijfelde, moest ze dit wel doen?. Cindy stond op en ging naar de kamer van Max. Even stond ze stil op de gang voor de deur van Max kamer. Aandachtig luisterde ze maar hoorde niets.

Cindy opende de kamerdeur en ging naar binnen. Stel je voor dat ze betrapt werd! Cindy zocht even naar de schuldbekentenis maar ze had niet verwacht die te vinden. Max had hem vast heel goed verstopt!

Nerveus opende ze de la in het Buro van Max en pakte het kistje eruit. Snel pakte ze het sleuteltje uit het pennenbakje en opende het kistje.

Haar hart bonkte in haar keel. Als haar ouders dit zouden horen! Jezus wat veel geld! Snel telde ze hoeveel geld er wel niet in het kistje zat. Cindy haalde honderdvijftig euro uit het kistje en stopte het snel weer terug in de la.

Dit zou hij vast niet missen! Ook het sleuteltje ging weer in het pennenbakje terug. Even keek ze rond, stopte het geld weg en ging gauw weer terug naar haar kamer. Trillend ging ze op haar bed zitten. Wat had ze gedaan! Ze had geen keus! Max kwam thuis van zijn krantenwijk. Hij zette de fiets in het schuurtje en ruimde zijn tas weer op voordat hij de keuken inging. Max had honger en smeerde een paar boterhammen en nam die op een bordje mee naar boven naar zijn kamer.

Hij ging op zijn bed zitten en zette de tv aan. Er werd op zijn deur geklopt. De deur ging open en Cindy kwam zijn kamer binnen. Ze zag er weer heerlijk uit. Cindy droeg een kort zwart rokje met daarboven een strak zwart T-shirt en lage zwarte pumps. Wat zie je er leuk uit zeg! Ach, weet je wat?

Geef mij maar gewoon mijn geleende geld en vergeet de rente maar! God wat had zijn zus toch een heerlijke Kont in dat zwarte rokje! Max had het geld nog in zijn hand. Hij keek ernaar en kreeg een raar gevoel. Cindy had zich zonet vreemd gedragen. Iets klopte er niet! Max zette zijn pc aan. Hij opende de la van zijn Buro en haalde het kistje eruit. Hij opende het kistje met het sleuteltje en telde het geld dat er in zat. Hij miste honderdvijftig euro!

Ze had hem gewoon zijn eigen geld terug gegeven! Hij opende het bestand waar de opnames van zijn bewegingssensor in werden opgeslagen.

Er was een videobestand opgeslagen. Hij dubbel klikte erop en dar verscheen zijn zus in beeld! Hij zag hoe zijn zus even zocht naar iets en toen het geld uit zijn kistje pakte! Ze had natuurlijk naar de schuldbekentenis gezocht!

Je eigen broer bestelen! Je pikt mijn geld en doet dan alsof je mij terug betaald! Jij bent echt slecht! Ik heb alles gefilmd! Vanavond laat ik alles aan pa en ma zien! Max greep haar ruw bij haar arm en sleurde haar mee naar zijn kamer.

Cindy stribbelde wat tegen maar liet zich toch meetrekken naar zijn kamer. Max klikte op Play en daar verscheen Cindy in beeld. Verslagen staarde Cindy naar het beeldscherm. Zeg het niet tegen pa en ma! Alsjeblieft zeg het ze niet! Jij hebt echt geen respect voor mij! Je besteelt mij en denkt dat ik dat dan gewoon vergeet! Ik ben geen sukkel! Ik smeek het je! Zeg niets tegen ma en pa! Geef mij een goede reden waarom ik het niet aan pa en ma zou zeggen!

Cindy huilde nu en zei:

Sex ommen prive sexScroll to Top